Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!
Altijd 2 jaar garantie
Getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
  • Vóór 15:00 besteld,  morgen in gebruik!
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Alle producten getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
Filter op prijs
Filter op prijs - slider
0,-2499,-
processor
Scherm diagonaal
Werkgeheugen
Opslagcapaciteit
Touchscreen
Refurbished iPads
Geen producten gevonden.

Refurbished iPads

De kwaliteit van een nieuwe iPad, maar dan voor veel minder geld. Dat is een refurbished iPad. Bij SAM IT Service kopen we iPads in met weinig gebruikssporen, deze maken we helemaal schoon en vervangen daarnaast onderdelen waar en wanneer dat nodig is. Wanneer alles is gecheckt en goed is bevonden, komen ze op deze pagina terecht. Zo weet je dus zeker dat je een goede refurbished iPad in handen hebt waarmee je nog jaren vooruit kan. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze gereviseerde iPads.

Waarom een refurbished iPad?

Apple staat erom bekend dat ze producten maken die lang mee gaan. Een refurbished iPad is kan bij ons 1 á 2 jaar gebruikt zijn, maar ook 3 tot 4 jaar. Dit is per apparaat verschillend. Alle iPads worden bij ons dan ook helemaal schoongemaakt en nagelopen. Zo heb je een model waar waarschijnlijk pas één of twee nieuwe modellen overheen zijn gekomen en ben je vaak nog prima up-to-date met het model dat je hebt aangeschaft. Veel bedrijven gaan alleen voor het nieuwste van het nieuwste, maar wanneer dat niet per se hoeft voor jou is een refurbished iPad een fantastische uitkomst. Je hebt hiermee namelijk een product dat nog zo goed als nieuw is en technisch helemaal is nagekeken voor het geld van een tweedehandsje.

Tweedehands of refurbished iPads

Bij SAM IT Services krijgen we vaak de vraag wat het verschil is tussen een tweedehands of een refurbished iPad. In principe is een refurbished model een tweedehands iPad maar is tweedehands niet altijd refurbished. Dit heeft te maken met wat er met een product is gebeurd. Tweedehands is in principe alles wat van een eerdere eigenaar is geweest, een iPad is pas refurbished als hij helemaal is nagelopen. Het voordeel van een refurbished iPad is dus dat je zeker weet dat alles technisch in orde is. Daarom is een gereviseerde iPad vaak ook iets duurder dan een tweedehands model.

iPads van opkwaliteit voor weinig geld

Wanneer je geld wil besparen op je technische gadgets, bijvoorbeeld je tablet, betekent dat niet meteen dat je moet gaan bezuinigen op kwaliteit. Een goed product van een gerenommeerd merk kost nou eenmaal geld. Zeker bij Apple is dat het geval. Echter willen nog steeds veel mensen Apple producten, omdat ze dat fijner vinden werken. Daarvoor is een refurbished iPad de perfecte oplossing. Hiermee heb je dus wel de kwaliteit die je van Apple gewend bent voor de prijs die je normaal gesproken bij een budget-merk uit China zou verwachten.

Refurbished iPad | De duurzame oplossing

Tegenwoordig wordt er veel weggegooid. Veel mensen snappen niet goed wat ze moeten doen als er een onderdeeltje in hun MacBook of iPad kapot is en dan gooien ze het weg. Dat is natuurlijk zonde, want alle andere onderdelen deden het nog gewoon. Bij een refurbished iPad worden alle onderdelen die vervanging nodig hebben gewoon vervangen, waardoor het product letterlijk een tweede leven krijgt. Hierdoor hoeven er dus minder onderdelen gewonnen te worden voor bijvoorbeeld de batterij. Zo wordt er dus ook minder afgevoerd en kunnen er minder schadelijke stoffen uit een iPad de bodem in lekken!

Koop je refurbished iPad met garantie bij SAM IT Services

Wanneer je dus de kwaliteit van een nieuw product wilt, maar dan honderden euro’s goedkoper, dan koop je een refurbished iPad van SAM IT Services. Wij hebben namelijk experts die de iPads voor je nalopen en helemaal schoonmaken. Zo weet je zeker dat alles in orde is. Om je wat extra zekerheid te geven, krijg je ook nog eens 2 jaar garantie op al onze refurbished producten. Wij verkopen al iPads vanaf €150,- met minimaal 16GB opslagruimte. Selecteer zelf je vereisten links op het scherm en bekijk ons aanbod. Vandaag besteld, morgen in gebruik!

Ook bieden wij Microsoft Surface tablets en hebben wij een breed aanbod refurbished laptops.

Bruin koekje met blauwe cirkel
Nom nom nom

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.