Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!
Altijd 2 jaar garantie
Getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
 • Vóór 15:00 besteld,  morgen in gebruik!
 • Altijd 2 jaar garantie
 • Alle producten getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
Filter op prijs
0,-2499,-
Merk
Toon meer
processor
Scherm diagonaal
Werkgeheugen
Opslagcapaciteit
Touchscreen
Refurbished desktops
Getest en gekeurd door SAM IT specialisten
Getest en gekeurd door
SAM IT specialisten

Vóór 15:00 besteld, morgen in gebruik!

Refurbished desktop kopen

Wil je een A-kwaliteit computer kopen, maar niet het volle pond betalen? Dan is een refurbished computer jou op het lijf geschreven. Desktop computers worden tegenwoordig steeds duurder. Wil je goedkoop een exemplaar aanschaffen, kom je toch al gauw bedrogen uit. Een tweedehandsje brengt zorgen met zich mee, vandaar dat dit toch niet ideaal is. Daar hebben we de oplossing voor: je koopt simpelweg een refurbished computer bij SAM IT Services. Hier tref je een uitgebreid assortiment desktops, van diverse gerenommeerde merken in diverse prijsklassen. Bekijk direct ons computer assortiment, of lees hierboven verder!

Diverse refurbished desktop computers

In ons assortiment tref je een enorm overzicht van tientallen refurbished computers. Al deze computers zijn opgelapt, gereviseerd en van een tweede leven voorzien. Hierbij heb je de keuze uit de bekendste merken, zodat je zeker weet dat je kwaliteit in huis haalt. We gaan er hieronder dieper op in, maar je kunt kiezen uit iMacs, Dell computers, HP computers en Lenovo’s. Zo weet je zeker dat ook jouw ideale refurbished computer erbij zit!

Refurbished iMac

Als paradepaardje van onze collectie bieden wij diverse refurbished iMacs. Deze computers beginnen al bij €589,- en ons duurste model is €999,-. De iMac desktops hebben allen een mooi 21,5 inch ingebouwd scherm, waarbij de opslagcapaciteit uiteenloopt van 500 GB tot 1 TB. Allen hebben 8 GB intern geheugen en maken gebruik van een Intel Core i5 processor. Topkwaliteit dus!

Refurbished Dell computer

SAM IT Services biedt ook diverse refurbished Dell computers. In totaal kun je kiezen uit tientallen desktops, in verschillende prijsklassen. Dit betrouwbare merk begint al bij €164(!),- en het duurste model is €749,-. Ook hier kun je kiezen uit diverse processors van Intel, met tot 16 GB RAM geheugen en tot een Terabyte opslagruimte!

Refurbished HP computer

Refurbished HP desktops mogen natuurlijk niet ontbreken. Computers van dit merk zijn onverwoestbaar, gaan jaren mee en je hebt de goedkoopste variant (de HP 6300 Pro SFF) al vanaf €155,-! Ook voor het duurste model betaal je maar €505,-. De opslagcapaciteit begint hier bij 256 GB en het werkgeheugen begint bij 4GB. Dit loopt op tot 1 TB opslagruimte en 16 GB werkgeheugen!

Refurbished Lenovo computers

Tot slot bieden wij ook diverse refurbished desktops van het merk Lenovo. De prijzen van deze opgelapte computers variëren van €208,- tot €288,-. De instapmodellen (voor minder intensief gebruik) hebben 256 GB opslagcapaciteit, 4 GB werkgeheugen en een Intel Core i3 processor. De modellen voor intensiever gebruik hebben een sterkere Intel Core i5 processor, 8 GB werkgeheugen en 500 GB opslagcapaciteit.

Refurbished computer met state of the art software

Koop je jouw refurbished computer bij SAM IT Services, dan voorzien wij deze altijd van de nieuwste software. Op deze manier werken ze als nieuw, zijn ze razendsnel en zijn ze van alle (gebruiks)gemakken voorzien. De essentiële softwareprogramma’s van deze computers bestaan onder andere uit:

 • De nieuwste Windows-versie
 • Libre Office
 • Java Player
 • Flash Player (om foto’s en video’s te bekijken en audio te luisteren)
 • Adobe Reader (om PDF-bestanden te bekijken)
 • Beveiligingssoftware (Microsoft Security Essentials)
 • CCleaner (op jouw desktop op te schonen en te onderhouden
 • Teamviewer (waarmee wij je op afstand technische support kunnen verlenen)

Een refurbished pc voor ieder budget

Ook elke gereviseerde desktop computer van ons is van topkwaliteit. Toch zitten er flinke verschillen binnen onze modellen. Dit doen wij expres, zodat iedereen voor ieder budget een betrouwbare pc aan kan schaffen. Wij delen de refurbished computers op in drie gradaties, ook wel grades genoemd:

 • Grade A: Zo goed als nieuw. Om in aanmerking voor een grade A te komen, dient een desktop zo goed als nieuw te zijn. Gebruikssporen mogen (vrijwel) niet zichtbaar zijn en de desktop moet zo de etalage in kunnen.
 • Grade B: Een desktopmet een B-grade is in iets mindere staat dan een grade A variant. De computers zien er vooral cosmetisch iets minder uit; technisch zijn ze 100% in orde!
 • Grade C: Desktops met een C-grade hebben zichtbare gebruikssporen en zijn vooral aan de buitenkant vaak beschadigd. Ze zien er misschien iets minder mooi uit dan de twee bovengenoemde varianten, maar ze zijn dan ook een stuk goedkoper.

De processor

De processor is een belangrijk onderdeel van elke refurbished computer. De processor is het hart van elke computer. Dit hart is verantwoordelijk voor alle berekeningen en aansturingen van de desktop of laptop. Als een processor sneller/krachtiger is, kan deze meer berekeningen en aansturingen per seconde aan. Het bepaalt dus grotendeels de snelheid. Onze refurbished computers werken allemaal met een processor van AMD of Intel. Ook deze hebben diverse gradaties. Zo is een Intel Core i3 geschikt voor internetten en gematigd gebruik. Wil je deze zakelijk gebruiken en werk je veel met Microsoft Office en andere zwaardere programma’s? Dan raden we een desktop met Inter Core i5 aan. Wil je een echte gaming computer om zware spellen als Skyrim of Battlefield te spelen, dan ontkom je niet aan een i7 processor van Intel. Wist je trouwens dat je ook een goed scherm nodig hebt om zware spellen goed te kunnen spelen?

Het interne geheugen

Het interne geheugen van jouw computer (ook wel RAM geheugen genoemd) regelt de tijdelijke opslag van informatie en is daarbij ook voor een groot deel verantwoordelijk voor de snelheid en souplesse van jouw pc. Je zou het kunnen zien als het kortetermijngeheugen van jouw computer. Ben je geen snelle werker en gebruik je niet teveel bestanden tegelijkertijd, dan volstaat 4 GB RAM. De meeste refurbished computers kunnen volledig functioneren op 8 GB RAM geheugen, ook al gebruik je wat zwaardere programma’s en heb je veel tegelijkertijd geopend. Gebruik je echt zware programma’s als Adobe Premiere Pro of Photoshop (en gebruik je dit vooral tegelijkertijd), neem dan voor de zekerheid een desktop met 16 Gigabyte RAM geheugen.

De opslag

Bijna alles wordt tegenwoordig opgeslagen in de cloud in plaats van de computer zelf. Zo kun je al jouw films en muziek streamen en kun je grote bestanden in cloud programma’s als Google Drive of Dropbox opslaan. Toch bieden wij ook hier diverse opties. Zo beginnen de meeste van onze refurbished computers bij 128 GB opslagruimte en kan dit oplopen tot wel 1 TB opslag, wat gelijkstaat aan 1.000 GB. In de praktijk kom je hier bijna nooit aan, maar het is toch lekker om te hebben!

Bestel vandaag nog jouw ‘nieuwe’ desktop!

Bestel vandaag nog jouw ‘nieuwe’ computer. De modellen van SAM IT Services zijn krachtiger, sneller en goedkoper dan ergens anders. Bovendien bieden we jou enkele unieke voordelen:

 • GRATIS verzending
 • Vandaag besteld = morgen verzonden
 • 90(!) dagen bedenktijd
 • 7 dagen per week bezorging

Bekijk dan ook direct ons assortiment refurbished computers en bestel vandaag nog jouw ‘nieuwe’ exemplaar!

Bruin koekje met blauwe cirkel
Nom nom nom

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.