Image-34.png
Image-35.png
fast-delivery@2x.png

Gratis levering

Voor alles boven €100,-

exchange

90 dagen

Niet tevreden? geld terug!

credit-card (1)

Veilig betalen

100% beveiligde omgeving

chat

Vragen?

Chat nu met ons

Meer laptop
Voor minder!

Winkelen

Direct winkelen

Filter

Tweedehands monitor

Op zoek naar een tweedehands monitor? Ga dan voor een van de refurbished monitors bij SAM IT Services. Wij hebben diverse gebruikte monitoren met verschillende resoluties en verschillende formaten. Elke monitor die bij ons binnenkomt wordt technisch nagekeken en waar nodig gerepareerd en volledig gereinigd. Hierdoor voelt en werkt het als een nieuwe monitor terwijl u een refurbished tweedehands monitor heeft. Meer weten over onze gebruikte monitoren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Refurbished als gebruikte monitor

Wanneer u gaat voor gebruikte monitor die refurbished is, kiest u voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze monitoren komen vooral vanuit het bedrijfsleven. Hier worden de monitoren weggedaan als ze zijn afgeschreven. Dit afschrijven heeft te maken met de financiële staat en niks met de werking van de monitor. Het is zonde om al deze goed werkende en nette monitoren gewoon bij het afval te zetten. Daarom zijn er refurbished tweedehands monitoren. De afgeschreven monitoren worden volledig gecontroleerd en gereinigd en zijn vervolgens klaar om weer verkocht te worden.

Waar op letten bij het kopen van een tweedehands monitor?

Om te weten waar u op dient te letten bij het kopen van een tweedehands monitor, moet u zichzelf eerst afvragen waarvoor u de gebruikte monitor gaat gebruiken. Een van de meest gehoorde redenen om een tweedehands monitor te kopen is omdat deze gebruikt gaat worden als extra beeldscherm naast de laptop. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter en sneller te werken en maakt het ook gemakkelijker om te multitasken. Onze gebruikte monitoren worden ook vaak gekocht in combinatie met een refurbished computer voor het creëren van een thuiskantoor. Als u een nieuwe monitor wilt kopen zijn er verschillende onderdelen waar u op dient te letten.

Het eerste waar u op moet letten bij het kopen van een tweedehands monitor is de grootte van het beeldscherm. De meest voorkomende maten zijn 22 tot en met 24 inch. Deze formaten zijn ideaal voor het gebruik van Microsoft Office, internetten en het bekijken van foto’s. Bent u van plan om foto- of videobewerkingssoftware te gebruiken of gaat u vooral films kijken op het scherm? Dan wordt er al vaak gekozen voor 27 inch of groter. Als u door een elektronica zaak loopt ziet u misschien ook wel steeds meer ultrawide en curved schermen. Omdat deze minder worden gebruikt in het bedrijfsleven zijn deze schermen niet vaak verkrijgbaar als tweedehands monitoren.

Het volgende punt is de resolutie, oftewel het aantal pixels. Voor schermen tot 24 inch is Full HD voldoende (1920 x 1080 pixels) maar boven de 24 inch kunt u al beter kijken naar Quad HD (2K, 2560 x 1140 pixels) of Ultra HD (4K, 3840 x 2160 pixels).

Als laatste zijn er nog de aansluitingen. U heeft natuurlijk niks aan een tweedehands monitor als u deze niet kunt aansluiten op uw computer of laptop. Steeds minder wordt de VGA-aansluiting gebruikt. Hiervoor zijn HDMI en Display Port ter vervanging gekomen. Kijk dus goed naar de mogelijkheden van uw laptop of computer als u een gebruikte monitor gaat aanschaffen.

Gebruikte monitor kopen bij SAM IT Services

Uw gebruikte monitor kopen doet u natuurlijk bij de specialisten van SAM IT Services. Al onze tweedehands monitoren zijn technisch helemaal nagekeken en grondig gereinigd. U krijgt dus voor het gevoel een nieuwe monitor voor een veel betere prijs. Heeft u nog vragen over de gebruikte monitoren van SAM IT Services? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Heb je al een acount?
Log hier in.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Registreren

Heb je nog geen account?
Maak hier een account aan!

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.