Uitstekende kwaliteit, voor minder!

Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!
Altijd 2 jaar garantie
Getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
  • Vóór 15:00 besteld,  morgen in gebruik!
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Alle producten getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
Filter op prijs
0,-2499,-
Merk
Toon meer
processor
Toon meer
Scherm diagonaal
Toon meer
Werkgeheugen
Opslagcapaciteit
Toon meer
Touchscreen
Microsoft Surface tablets
Getest en gekeurd door SAM IT specialisten
Getest en gekeurd door
SAM IT specialisten

Vóór 15:00 besteld, morgen in gebruik!

Microsoft Surface refurbished

Een Microsoft Surface refurbished model kopen? Microsoft heeft met zijn Surface lijn diverse modellen zoals de Surface go, Laptop, Pro (X) en book. De Surface Pro komt het vaakst voor bij de refurbished modellen. Met de introductie van de Pro zorgde Microsoft in 2013 voor een revolutie. De Microsoft Surface Pro refurbished is voor iedereen die een tablet overweegt die veel meer kan dan alleen maar internetten en simpele apps draaien. Lees hier meer over de Microsoft Surface refurbished modellen of bekijk direct ons assortiment.

Microsoft Surface Pro refurbished als laptop?

Een Surface Pro is niet een échte laptop. Een Microsoft Surface Pro refurbished kan wel bijna alle dingen die een laptop ook kan. Zeker wanneer u deze combineert met het speciaal ontwikkelde Surface toetsenbord. Hierdoor kunt u op de tweedehands tablet hetzelfde werken met Office programma’s zoals u gewend bent op een laptop of computer. Als u dit soort dingen gaat doen is het wel verstandig om te kiezen voor een model met een wat groter scherm van minimaal 12 inch. Een refurbished Microsoft Surface Pro is ideaal als u veel op pad bent en op zoek bent naar veel flexibiliteit.

Welke refurbished Microsoft Surface Pro?

De Microsoft Surface Pro is als oplossing gekomen voor verschillende gebruikers en in de afgelopen jaren zijn er al diverse modellen uitgekomen. Als u op uw Surface Pro refurbished model vooral wilt browsen en een spelletje wilt doen, kunt u prima kiezen voor een ouder model. Wilt u de Surface gaan gebruiken voor intensief gebruik in plaats van een laptop? Dan is het verstandiger om te gaan voor een jongere en snellere refurbished Microsoft Surface Pro. In combinatie met het bijpassende toetsenbord is een nieuwe refurbished Surface Pro uitermate geschikt voor een veeleisende gebruiker.

Microsoft Surface Book refurbished

De Microsoft Surface Book is ontwikkeld en gebouwd om als draagbare laptop/tablet te gebruiken als alles-in-één studio. Dit is dan ook de reden dat deze modellen een krachtige processor, snelle videokaart en snelle opslag hebben. Een Surface Book is gemaakt voor het draaien van professionele software en zakelijke apps zoals Microsoft 365, AutoCAD en Adobe software zoals Photoshop of InDesign. Met een Microsoft Surface Book refurbished model heeft u alles in handen om te creëren en te werken op hoge snelheid.

Microsoft Surface refurbished producten

Uw Microsoft Surface refurbished producten koopt u natuurlijk bij SAM IT Services. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen van hoogwaardige Surface modellen. Alle producten die bij ons binnenkomen worden grondig gereinigd en getest. Heeft u nog vragen over de Surface refurbished modellen? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook ons aanbod laptops, iPads en Macbooks!

Bruin koekje met blauwe cirkel
Nom nom nom

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.