Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!
Altijd 2 jaar garantie
Getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
 • Vóór 15:00 besteld,  morgen in gebruik!
 • Altijd 2 jaar garantie
 • Alle producten getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
Filter op prijs
0,-2499,-
processor
Scherm diagonaal
Werkgeheugen
Opslagcapaciteit
Touchscreen
Refurbished Lenovo desktops
Geen producten gevonden.

Refurbished Lenovo desktops

Wil jij een Lenovo kopen, maar niet de volledige prijs hiervoor betalen? Schaf dan een refurbished desktop aan via SAM IT Services. In ons assortiment een ruime keuze uit talloze computers in verschillende vormen en maten. Kleine en grote pc’s, in verschillende prijsklassen en met verschillende processors en RAM geheugen. Bekijk hierboven ons assortiment Lenovo computers, of lees hieronder verder.

Waarom een refurbished Lenovo desktop computer?

Er zijn talloze redenen te noemen waarom je voor een refurbished model moet gaan en niet voor een nieuw model. Allereerst doet de kwaliteit van een gebruikte desktop (mits goed opgeknapt) helemaal niet onder voor een nieuw model.

De Lenovo wordt veel op zakelijk vlak gebruik. Wanneer de modellen financieel afgeschreven kunnen worden, komt er vaak alweer een nieuwer model voor in de plaats. Dit terwijl het oudere model het nog gewoon goed doet. Wij kopen deze ‘oude’ modellen op en geven deze een nieuw leven.

Duurzaamheid hoeft jou niet eens te schelen, maar de prijs is sowieso een belangrijke factor. Zo kosten nieuwe Lenovo desktops vaak een veelvoud van onze refurbished computers. Al voor minder dan €250,- heb je namelijk al een pc van dit merk bij SAM IT Services. En deze komen in diverse vormen en maten!

Refurbished Lenovo computers in diverse uitgaven

Wij kunnen niet in jouw hoofd en ook niet in jouw portemonnee kijken. Om er dan ook voor te kunnen zorgen dat we aan ieders wens voldoen, hebben wij gezorgd voor uiteenlopende refurbished Lenovo modellen in verschillende uitgaven. Denk hierbij aan kleine modellen (de zogeheten ‘Tiny’ lijn) en de grotere SFF variant. Bovendien komen deze met verschillende processors (Intel Core i3, i5 en i7) en hebben de computers 4, 8 of 16 GB intern werkgeheugen. En het mooiste? De prijzen beginnen al bij €208,-. Zelfs voor het duurste model betaal je minder dan €300,-!

Kortom: voor iedere liefhebber een topkwaliteit computer of laptop van Lenovo. Ook hebben wij andere computermerken, zoals HPDell en zelfs iMacs. Daarbij verkopen we behalve refurbished PC’s ook laptopsmonitoren en tablets.

In 5 stappen een refurbished Lenovo pc

Zoals gezegd gaan wij enkel voor topkwaliteit. Iedere refurbished desktop, zo ook de Lenovo computers, worden onderworpen aan talloze kwaliteitseisen. Hiermee functioneren de pc’s weer alsof ze nieuw zijn. Hoe wij deze kwaliteit garanderen? Wij hanteren 5 heldere stappen, die bij alle desktops en laptops worden toegepast:

 • Stap 1: de Lenovo komt bij ons binnen
 • Stap 2: Alle elektronica wordt gedemonteerd en getest. Blijkt een onderdeel niet volledig te werken? Dan repareren we deze, of vervangen we het onderdeel.
 • Stap 3: Het RAM geheugen wordt volledig opgeschoond. HIerdoor neemt de snelheid aanzienlijk toe en is de desktop weer als nieuw in het gebruik.
 • Stap 4: We voorzien de hardware van de nieuwste software.
 • Stap 5: De Lenovo computer is weer als nieuw en mag officieel het label ‘refurbished’ dragen

Vandaag jouw Lenovo desktop bestellen!

Ben je overtuigd van de kwaliteit van refurbished? Geef een Lenovo pc een tweede leven en bestel jouw desktop bij SAM IT Services. Maak een keuze uit een van onze topkwaliteit modellen en bestel vandaag nog. Bestel je jouw desktop computer van Lenovo namelijk vandaag, dan profiteer je van unieke voordelen:

 • 90 dagen bedenktijd
 • GRATIS verzending vanaf €100,-
 • 7 dagen thuisbezorgd
 • Vandaag besteld = morgen verzonden
Bruin koekje met blauwe cirkel
Nom nom nom

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.