Home/Over ons

Over ons

SAM IT Services is er voor iedereen in Leiden en omstreken. heeft u computerproblemen dan heten wij u graag welkom op ons kantoor. Ons bedrijf is ontstaan uit de gedachte dat wij de prijzen van computer/laptop reparatie in Leiden veels te hoog vinden. De concurrentie heeft diverse kostenposten die de reparatieprijs omhoog drijven. Wij willen computer reparaties betaalbaar maken voor iedereen. Bij ons weet u waar u aan toe bent, voor €5,- per kwartier sleutelen we aan al uw pc problemen. Onze filosofie bestaat uit drie kernwaarden die wij dagelijks nastreven:

Snelheid: we begrijpen dat u uw pc zo snel mogelijk gemaakt wil hebben. Dit doen wij door effectief en efficiënt te werken. Hoe sneller de pc gemaakt is, hoe sneller u de pc terug heeft en hoe minder u hoeft te betalen.

Kwaliteit: ons personeel is zeer deskundig en heeft een technische achtergrond in de computerbranche. Zij weten hoe om te gaan met de diverse ingewikkelde problemen waar ze dagelijks mee te maken krijgen.

Service: uw wensen en behoeften staan centraal. Al uw problemen lossen we voor u op. Communicatie is volgens ons een belangrijk onderdeel hierin. Alle vragen die u vooraf heeft beantwoorden we graag. Op het moment dat u de PC naar ons toe heeft gebracht gaan we de PC onderzoeken. Nadat het onderzoek heeft plaats gevonden laten we u precies weten wat nou het probleem is, wanneer het probleem opgelost is en hoeveel geld het u gaat kosten. U kunt zelf bepalen of u het door ons laat repareren of dat u de PC weer op komt halen.

Deze kernwaarden in combinatie met de laagste prijs in de regio Leiden, onderscheid ons van de concurrentie op dit gebied. Kom uw pc dus langs brengen naar SAM IT Services of neem contact met ons op!