Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!
Altijd 2 jaar garantie
Getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
  • Vóór 15:00 besteld,  morgen in gebruik!
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Alle producten getest en gekeurd door SAM IT Specialisten

Over ons

SAM IT-services was er eerst voor het verhelpen en repareren van computerproblemen. Zo zijn wij jarenlang bezig geweest met de reparatie van computers en laptops in Leiden en omstreken. Destijds waren snelheid, kwaliteit en service onze kernwaarden. Dit allemaal in het teken van de wensen en behoeftes van onze klanten. Na enkele succesvolle jaren, waar we op gegeven moment de vraag niet eens meer aankonden, zijn we overgestapt. Wij verkopen nu refurbished laptops, desktops, monitoren en tablets van topkwaliteit en nog tegen de laagste prijzen. Denk aan gerenommeerde merken zoals Apple, Dell, HP, Lenovo, Microsoft en Toshiba. Alle refurbished producten die wij verkopen zijn grondig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. SAM IT Services levert refurbished laptops met dezelfde kwaliteit als nieuw maar dan voor een aantrekkelijke prijs.

Voor wie?

SAM IT-services levert aan alles en iedereen. Of het nou voor scholen, bedrijven of voor thuisgebruikers is. Iedereen die ook maar op zoek is naar een laptop of desktop is bij ons aan het juiste (web)adres!

Laagste prijs

Wij verkopen refurbished producten tegen de laagste prijzen! SAM IT-services heeft een online webwinkel en kent daarom dus ook lagere overheadkosten. Dit betekent dat u alleen maar betaald voor wat u daadwerkelijk nodig heeft en voor niks meer!

Verschil tussen refurbished en tweedehands?

Zit je met vraagtekens en twijfels in je hoofd over wat nou precies het verschil is tussen refurbished laptops en tweedehands laptops? Laat ons uw vragen beantwoorden en klik hier voor verdere uitleg.

Bruin koekje met blauwe cirkel
Nom nom nom

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.