Meer laptop voor minder!
Home | Refurbished Laptops

Filters

Merken

No data was found

Refurbished laptop

Bij SAM IT Services bent u op de juiste plek voor een refurbished laptop. Wij hebben laptops die veel gebruikt worden op de zakelijke markt. Ondanks dat de laptops veel gebruikt worden op de zakelijke markt, kunnen ze ook uitstekend gebruikt worden als schoollaptop of voor particulier gebruik. Bij SAM IT Services vindt u verschillende modellen van HP, Dell, Lenovo, Microsoft, Acer en Panasonic. Al deze laptops maken gebruik van onderdelen van een hoge kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan verschillende formaten snelle opslag in de vorm van SSD’s, maar ook snelle en stabiele Intel processoren. Bekijk direct onze refurbished laptops of lees hieronder verder over onze laptops.

Waarom een refurbished laptop?

Waarom een refurbished laptop kopen? Door te kiezen voor een van onze refurbished notebooks krijgt u hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze zijn gebruikt, maar toch een soort van nieuw. De laptops die wij aanbieden zijn aan het einde van hun leasecontract weer ingeleverd, de bedrijven hebben ze al afgeschreven of er is een partij over bij de fabrikant. Wanneer de laptops al zijn gebruikt, worden deze grondig gereinigd en volledig gecontroleerd. Is er iets wat minder werkt, dan wordt dit vervangen door de technische afdeling met veel kennis van de laptops. Als u kiest voor een refurbished laptop krijgt u sterke hardware met veel eigenschappen voor een goede prijs.

Refurbished laptop kiezen boven goedkope nieuwe laptop

U vraagt zich misschien af waarom u zou moeten kiezen voor een refurbished laptop boven een goedkope nieuwe laptop. Er zijn hier vele redenen voor. Zo hebben goedkope nieuwe laptops vaak een plastic afwerking met een minder goede batterij en een korte levensduur. Refurbished laptops zijn doorgaans zakelijke laptops met een mooie afwerking en betere kwaliteit onderdelen. Hierdoor kunt u voor eenzelfde prijs of zelfs nog minder, langer met uw refurbished notebook doen dan met een goedkope nieuwe laptop. Als u voor een laptop kiest die refurbished is, kiest u ook voor duurzaamheid. U zorgt er namelijk voor dat de laptops niet bij het grofvuil komen maar een goed tweede leven krijgen.

Refurbished laptop voor thuiskantoor

Een refurbished laptop is ideaal voor het thuiskantoor. Zeker in combinatie met een refurbished monitor kunt u voor een goede prijs een compleet thuiskantoor inrichten zodat u efficiënt aan het werk kan in uw eigen kantoor. Wilt u weten welke refurbished monitor goed bij uw goedkope refurbished laptop past? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u adviseren bij het inrichten van uw thuiskantoor.

Refurbished laptop kopen bij SAM IT Services

Een refurbished laptop kopen doet u natuurlijk bij uw IT-specialist SAM IT Services. Dankzij onze ervaring met het repareren van laptops en desktops weten wij precies waar we op moeten letten bij goedkope refurbished notebooks. Dit zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn dat u een miskoop krijgt. Bovendien heeft u bij ons standaard garantie op uw laptop. Mocht er onverhoopt toch wat stuk gaan zullen wij ervoor zorgen dat dit opgelost wordt. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag met uw refurbished notebook. Bestel uw refurbished laptop eenvoudig en snel bij SAM IT Services of neem bij vragen contact met ons op.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Toegevoegd!

is toegevoegd aan uw winkelmand!