Meer laptop voor minder!
Home | Tweedehands Laptop

Filters

Merken

No data was found

Tweedehands laptop
Uw tweedehands laptop koopt u natuurlijk bij SAM IT Services. Als u bij ons voor een gebruikte laptop gaat, zult u niet merken dat u geen nieuw model heeft. Al onze laptops zijn namelijk refurbished modellen. Dit betekent dat ze bij binnenkomst grondig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig zijn componenten vervangen zodat uw tweedehands notebook als nieuw aanvoelt. Meer weten over onze gebruikte laptops? Lees dan hieronder verder.
Gebruikte laptop
Er zijn veel voordelen bij het kiezen voor een gebruikte laptop. Zo hoeft u niet te veel geld uit te geven, terwijl u wel de beschikking krijgt over een goedwerkende laptop. Bij ons koopt u dan ook alleen tweedehands notebooks van de beste A-merken zoals HP, Dell, Lenovo, Microsoft, Acer en Panasonic. De laptops worden zowel van binnen als buiten grondig gereinigd. Zijn er componenten die aan vervanging nodig zijn? Dan zullen wij deze vervangen door een nieuw exemplaar. Hierdoor krijgt u een gebruikte laptop die als nieuw aanvoelt voor de prijs van een 2e hands laptop.
2e hands laptop als nieuw
Zoals u heeft kunnen lezen, krijgt u bij SAM IT Services een 2e hands laptop die als nieuw zal aanvoelen. Bij het kiezen van de juiste gebruikte notebook zijn er verschillende factoren waar u op dient te letten. Zo moet u letten op de processor (CPU), het werkgeheugen (RAM), opslagmedia (HDD of SSD), eventuele grafische kaart en nog veel meer. Wat belangrijk is, is om te bepalen waar u de tweedehands laptop voor gaat gebruiken. Dit bepaalt namelijk de specificaties die u nodig heeft. Gaat u zware programma’s gebruiken zoals Adobe Photoshop of AutoCAD? Dan is het belangrijk dat u een sterke processor en voldoende RAM-geheugen heeft. Wordt de gebruikte laptop alleen maar gebruikt voor zakelijke diensten zoals mail, internet en tekstverwerking? Dan heeft u al veel minder kracht en geheugen in uw laptop nodig. Heeft u advies nodig over het kiezen van de juiste tweedehands laptop? Neem dan contact op met SAM IT Services voor een persoonlijk advies.
Gebruikte laptop kopen bij SAM IT Services
Als u ervoor kiest om een gebruikte laptop te kopen bij SAM IT Services bent u verzekerd van een kwalitatieve tweedehands notebook die helemaal gecontroleerd en gereinigd is. Zo kunt u profiteren van een 2e hands laptop die als nieuw aanvoelt, zonder dat u een nieuwprijs betaald. Bovendien denkt u ook nog eens aan het milieu. Door te kiezen voor een gebruikte laptop voorkomt u dat deze bij het afval komt. Advies nodig bij het kopen van uw nieuwe tweedehands laptop? Neem dan contact op met SAM IT Services en laat u adviseren.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Toegevoegd!

is toegevoegd aan uw winkelmand!