Home/Werkwijze

Werkwijze

Onze manier van werken kan worden gekenmerkt door eenvoud, maar is erg efficiënt. In vier stappen kan onze dienstverlening worden samengevat.

Stap 1: Computer/Laptop langsbrengen of ophalen

U komt uw computer of laptop langs brengen op de locatie waar ons bedrijf gelegen is:

Straat: Perzikweg 11
Adres: 2321 DG Leiden

Ophalen en terugbrengen van de gerepareerde computer bij u thuis is mogelijk. De prijs hiervoor bedraagt in de regio Leiden €20,-.

Stap 2: Het onderzoek

Nadat de computer of laptop wordt aangeleverd bij ons gaan de experts de pc grondig voor u onderzoeken. Na afronding van het onderzoek bellen ze u direct op en laten u weten:

  • wat precies het probleem is
  • wanneer het probleem opgelost is
  • hoeveel geld het u gaat kosten

De beslissing is nu aan u. Gaat u akkoord met de reparatie of kiest u ervoor om de computer op te halen. Als u akkoord gaat met de reparatie vervolgen wij ons proces naar stap drie.

Stap 3: De reparatie

In deze stap word de computer/ laptop gerepareerd. Aan al uw wensen wordt voldaan. Hierbij geld het principe ‘no cure no pay’. Dit betekent dat als wij het probleem niet kunnen oplossen voor u, u niks hoeft te betalen.

Stap 4: Aflevering

In de laatste stap staat het afleveren van de gerepareerde computer of laptop centraal. Dit is bij ons op de zaak of bij u thuis als u voor deze extra service gekozen heeft.

Heeft u nog vragen? Bel 071-2032464 , mail ons op (bijv: info@sam-it-services.nl) of kom bij ons langs op locatie!