Home/Website maken

Website maken

Wilt u graag een eigen website laten ontwikkelen of uw huidige website vernieuwen. Dit is iets waar wij zeer gespecialiseerd in zijn. Alles op het gebied van website ontwikkeling kunnen we voor u uit handen nemen. Wat kunnen wij zoal voor u doen?

  • de inhoud op de site(content) schrijven
  • het webdesign
  • een eigen boodschap ontwikkelen
  • een eigen huisstijl ontwerpen
  • een eigen identiteit ontwikkelen
  • SEO

Wij leveren maatwerk op basis van uw wensen en behoeften. Nadat de site af is kunnen wij u precies uitleggen hoe u uw site kunt beheren en hoe u zelf inhoud op de site moet plaatsen. Als u naderhand vragen heeft helpen wij u natuurlijk vanzelfsprekend mee

Als u wilt dat uw bestaande of door ons ontwikkelde website hoog scoort op de zoekmachine Google(SEO), kan dit ook voor u worden geregeld. Hoog in Google scoren betekent dat als je bepaalde zoekwoorden typt op Google die overeenkomen met de zoekwoorden die op uw site staan, je direct bij uw site uit zal komen. Kijk voor meer informatie op de pagina Hoog in Google scoren

Tip

– Denk goed na over wat u met de site wilt bereiken en wat voor inhoud er op de site moeten komen. Wilt u uw onderneming op de kaart zetten of heeft de site juist meer informatieve doeleinden. Al uw wensen kunnen we omzetten in een website die bij u past.

Website laten ontwikkelen door SAM IT Services

Wilt u uw website laten ontwikkelen door SAM IT Services. Neem dan contact op met 071-2032464 . Wij zijn dagelijks telefonisch bereikvaar (maandag tot en met vrijdag) van 09:00-18:00. Tarieven voor het laten ontwikkelen van websites verschillen ten opzichte van de prijzen van de computer reparaties. Dit heeft te maken met het feit dat we websites op maat maken en daarom elke opdracht anders is.