Home/Virussen verwijderen van de PC

Virussen verwijderen van de PC

Als uw pc plotseling veel trager is geworden of als programma’s niet meer goed werken, kan dit mogelijk komen door een virus. Virussen kunnen zelfs leiden tot een complete crash. Dit betekent dat uw computer helemaal niet meer werkt en al uw bestanden verloren gaan. Om dit te voorkomen hebben wij enkele mogelijkheden. Zo kunnen wij voor u:

  • virussen detecteren
  • antivirus software installeren
  • virussen elimineren
  • uw computer beschermen tegen virussen

U hoeft zich naderhand geen zorgen meer te maken over nieuwe virussen die de computer aanvallen. Deze worden automatisch verwijderd door de antivirus software die we op uw computer geïnstalleerd hebben.

Tips

– De grootste oorzaken van virussen zijn vaak e-mailberichten en het downloaden van bestanden. Virussen zijn vaak vermomd als afbeeldingen of als bijvoorbeeld videobestanden. Pas hier dus mee op. Scan uw bestanden altijd met uw virusscanner voordat u de bestanden opent.

Computer/Laptop langsbrengen of ophalen

Wilt u de virussen door ons laten verwijderen en uw computer beschermen. Kom uw computer of laptop dan langsbrengen op de Perzikweg 11, 2321 DG Leiden. Ophalen en afhalen van de computer bij u thuis is mogelijk. De prijs hiervoor bedraagt €20 euro. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 071-2032464 . Wij zijn dagelijks geopend(maandag tot en met vrijdag) van 09:00-18:00.