Home/Tarieven

Tarieven SAM IT Services

Nergens zijn de tarieven voor computerreparaties in de regio Leiden lager dan bij SAM IT Services. Bij ons betaalt u geen:

  • onderzoekskosten
  • starttarieven
  • toeslagen
  • overige kostenposten

Al deze genoemde kostenposten zijn naar onze mening door de overige aanbieders van pc reparaties in de wereld geroepen om de prijzen omhoog te stuwen. Zelf houden we het simpel met 1 kostenpost. Wij hanteren een prijs van €5,- per kwartier dat wij nodig hebben om u van dienst te zijn. Dit is het, meer is er niet! U hoeft nooit voor hele uren te betalen want betalingen gaan per kwartier. Minimale afname is 30 minuten. Hiermee is SAM IT Services de goedkoopste in de regio Leiden. Als wij uw pc niet kunnen repareren betaalt u niks: no cure no pay!

Een extra service die wij verlenen is het ophalen en terugbrengen van de computer bij u thuis. Voor deze dienst rekenen wij €20,- in de regio Leiden(Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten, Leiden enzovoorts). Na de reparatie leveren we de computer zo snel mogelijk bij u thuis af. Zodat u gelijk weer gebruik kunt maken van uw pc.