Home/Software installaties

Software-installaties / herinstallatie van programma’s

Lukt het u niet om software te installeren op uw pc. Schakel dan onze hulp in. Wij installeren de software op uw computer en zorgen ervoor dat u direct gebruik kunt maken van het programma. Heeft u bepaalde software nodig en kunt u het desbetreffende programma nergens op het internet vinden. Neem ook dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden bij SAM IT Services. Wij bezitten een groot scala aan software die u mogelijk van pas komen.

Een ander probleem wat hiermee te maken heeft is het feit dat het kan voorkomen dat de programma’s die u veel gebruikt niet meer goed werken. Dit is erg vervelend. Het is dan tijd voor een herinstallatie van het desbetreffende programma. Wilt u dat dit veilig en probleemloos gebeurt, laat de herinstallatie dan over aan SAM IT services. Onze medewerkers weten hoe om te gaan in dit soort situaties.

Tips

– Pas op met het downloaden van software. Doe dit op een veilige manier. Check altijd het bestand dat u heeft gedownload voordat u het opent met uw virusscanner. Het kan zijn dat er virussen aanwezig zijn op het bestand. Verwijder dit dan meteen en gebruik de website waar het bestand vanaf is gedownload nooit meer.

– Bij een herinstallatie moet u goed opletten dat u alleen het programma verwijderd en niet alle bestanden die zijn voortgekomen uit het programma. Dan bent u namelijk alles kwijt.

Computer/Laptop langs brengen of ophalen

Wilt u de installatie/herinstallatie door ons laten uitvoeren. Kom uw computer of laptop dan langs brengen op de Perzikweg 11, 2321 DG Leiden. Ophalen en afleveren van de computer bij u thuis is mogelijk. De prijs hiervoor bedraagt €20,- euro. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 071-2032464 . Wij zijn dagelijks geopend(maandag tot en met vrijdag) van 09:00-18:00