Home/Regio/Zoetermeer/PC Zoetermeer

Pc Zoetermeer – SAM de specialist!

Pc Zoetermeer: Gefeliciteerd, u hoeft niet verder te zoeken voor een bedrijf dat de reparatie van uw pc kan uitvoeren voor de laagste prijs. Naar onze mening zijn de prijzen van de concurrentie op het gebied van pc reparatie torenhoog. Wij zijn de goedkoopste in de regio Zoetermeer. Wij vragen u €5,- per kwartier dat wij nodig hebben om uw pc te repareren. 

pc zoetermeer

Dit doen we niet alleen in Zoetermeer zelf. Buiten Zoetermeer verlenen we onze reparatie services aan andere gemeenten. Zo voeren we computer reparatie uit in Leiden, Noordwijk, Katwijk, Zoetermeer enzovoorts. SAM is er voor de gehele regio Zoetermeer. De specialisten van SAM staan te popelen om aan uw computer of laptop te werken.
Onze bedrijfsfilosofie gaat uit van drie kernwaarden die dagelijks terugkomen bij het repareren van de vele pc’s.

De eerste kernwaarde is snelheid. Omdat de computer een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van bijna iedereen, streven wij ernaar om de computers en laptops die wij onder handen krijgen zo snel mogelijk te repareren. De tweede kernwaarde is kwaliteit. Onze specialisten zijn zeer deskundig en hebben een technische opleiding in de computerbranche gehad. De derde kernwaarde is service. Bij SAM IT Services staan de behoeften en wensen van de klant centraal. Deze kernwaarden samen in combinatie met de lage prijs maken het onmogelijk om ons te passeren op het moment dat u pc-problemen ervaart.

Sam is er voor iedereen in de regio Zoetermeer, laat dus uw computer repareren door onze technici van SAM IT Services!

Pc Zoetermeer – Dienstverlening SAM IT Services

Voor Zoetermeer en voor de randgemeenten van Zoetermeer leveren we de volgende pc-diensten:

Buiten deze pc diensten leveren we nog enkele gerelateerde diensten. Zo kunnen we voor u een website/webshop ontwikkelen of ervoor zorgen dat u hoog in Google scoort. Ook voor al deze gevallen is SAM IT Services uw specialist in Zoetermeer en omstreken!

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Tarieven

Zoals eerder vermeld bent u bij ons niet meer dan €5,- per kwartier kwijt per kwartier dat we nodig hebben om uw pc-problemen op te lossen. Dit is de enige kostenpost die wij hanteren. Onderzoekskosten, starttarieven & toeslagen zijn bij ons overboord gegooid. Voor hele uren hoeft u nooit te betalen want betaling gaat per kwartier. Op het moment dat wij uw computer niet kunnen repareren, betaalt u niks. Een extra service die wij u aanbieden is de ophaalservice. Wij halen de pc voor u op en brengen deze na de reparatie weer terug. Dit doen wij voor een bedrag van €20,-.

Uit alles wat net besproken is kunnen we concluderen dat wij onder de streep de goedkoopste zijn op het gebied van pc reparatie in de regio Zoetermeer!

Contact

Ons kantoor is gelegen in Leiden, van hieruit bedienen we Zoetermeer en de randgemeenten van Zoetermeer. Neem telefonisch contact met ons op 071-2032464 . U kunt ons bereiken op werkdagen van 09:00 -18:00. Onze deskundigen zitten klaar om aan de slag te gaan met uw computer

Tot snel, SAM IT Services!

Direct contact opnemen |