Home/Regio/Zoetermeer/Computers Zoetermeer

Computers Zoetermeer –  SAM IT

Computers Zoetermeer De goedkoopste tarieven in de regio Zoetermeer: €5,- per 15 minuten dat wij nodig hebben om aan uw computers of laptops te werken. U Leest het goed, €5,-. Er zijn geen kleine lettertjes, onderzoekskosten, starttarieven of andere toeslagen. Bij SAM IT Services weet u waar u aan toe bent. Wij zijn de goedkoopste reparateur van computers in de regio Zoetermeer. Hier zijn we erg trots op en ons doel is om altijd de laagste prijs aan te bieden.

Computers repareren is een vak apart. Hiervoor is een hoop kennis benodigd. Onze specialisten met een technische achtergrond in de computerbranche weten raad met al uw pc-problemen. Computers repareren doen we niet alleen in Zoetermeer zelf. Buiten Zoetermeer verlenen we onze reparatie services aan andere gemeenten. Zo voeren we computer reparatie uit in Leiden, Noordwijk, Katwijk, Voorschoten enzovoorts. SAM is er voor de gehele regio Zoetermeer. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Uw computers zijn bij ons in goede handen!

Computers Zoetermeer – De mogelijkheden

Bij SAM IT Services lossen wij alle problemen op die bij computers voor kunnen komen. Zo kunnen wij voor u in Zoetermeer:

Hoewel wij onze services verlenen aan iedereen die in Zoetermeer woont en aan de randgemeenten van Zoetermeer, is onze kantoor gevestigd in Leiden. Vanaf de Perzikweg 11 repareren we de computers van iedereen die hier vraag naar heeft. Vergeet niet, wij repareren uw computers voor de laagste prijs in de regio Zoetermeer!

Werkwijze

SAM IT Services heeft een eigen werkwijze waarop de computers worden gerepareerd, die wordt gekenmerkt door eenvoud en efficiëntheid. Samengevat in 4 stappen:

Stap 1: Het langs brengen van de computer, computers, laptop of laptops. Het langs brengen kan op de zaak, bovendien kunt er ervoor kiezen om de computers bij u thuis op te laten halen. De kosten voor deze ophaalservice(inclusief terugbrengen na reparatie) voor de regio Zoetermeer bedragen €20,-.

Stap 2: Het onderzoek waar we u antwoorden geven op vragen als wat het probleem precies is, wanneer het probleem opgelost is en hoeveel geld het u gaat kosten.

Stap 3: De reparatie, hierbij geld het principe ‘no cure no pay’. Als wij het probleem niet kunnen oplossen hoeft u niets te betalen

Stap 4: De aflevering bij u thuis in Zoetermeer of bij ons op de zaak

Voor uitgebreide uitleg per stap verwijs ik u naar de desbetreffende pagina op de website.

Contact

Ga de samenwerking aan met de goedkoopste reparateur van computers in de regio Zoetermeer. Voor vragen kunt u bellen met 071-2032464 op werkdagen van 09:00-18:00, ook kunt u zodoende een afspraak maken of bij ons langs komen op locatie!

Wij kijken ernaar uit om aan de slag te gaan met uw Pc! – Computers Zoetermeer

Direct contact opnemen |