Home/Regio/Zoetermeer

Zoetermeer

Weet u wie de goedkoopste aanbieder is op het gebied van computer & laptop reparatie in de regio Zoetermeer? Wij weten het antwoord op deze vraag wel, dat is namelijk SAM IT Services! Voor €5,- per kwartier sleutelen wij aan al uw pc-problemen. U betaalt alleen voor de minuten die wij nodig hebben om het probleem op te lossen. U betaalt niks voor het vooronderzoek, ook hanteren wij geen starttarieven en extra toeslagen. Aangenaam, SAM IT Services!

Onze dienstverlening op het gebied van computers is zeer uitgebreid:

Behalve het repareren van computers is SAM IT Services gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Onze webdesigners maken uw site voor u op maat. Aan al uw wensen kan worden voldaan. Een dienst die hiermee gepaard gaat is online marketing. We maken uw website zichtbaar op Google. Dit betekent dat de website makkelijk gevonden kan worden bij het intypen van bepaalde zoekwoorden. Meer informatie over alle besproken diensten vindt u op gerelateerde pagina’s op deze website.

De werkwijze

Onze werkwijze, waarin efficiëntie voorop staat, is eenvoudig te omschrijven in vier stappen. Deze stappen zullen nu kort beschreven worden:

Stap 1: De computer/laptop langsbrengen of ophalen

U kunt een afspraak met ons maken of de computer/laptop direct langsbrengen naar ons bedrijfspand. Deze is gelegen op de Perzikweg 11, 2321 DG te Leiden. Een andere mogelijkheid die wij aanbieden is het opbrengen en terugbrengen van de gerepareerde computer bij u thuis. Hiervoor vragen wij €20,- voorrijkosten.

Stap 2: Het onderzoek

De pc is bij ons aangeleverd. Onze specialisten gaan de pc meteen onderzoeken. Na het onderzoek nemen we contact met u op en laten we u weten wat het probleem is, wanneer het opgelost is en hoeveel geld het u gaat kosten. Na uw akkoord gaan we verder naar stap 3, de reparatiefase.

Stap 3: De reparatie

In deze stap lossen we het probleem op. Op het moment dat we de pc niet kunnen repareren, hoeft u niets te betalen(‘no cure no pay’)

Stap 4: Aflevering

In stap 4 komt u de computer ophalen bij ons op de zaak of leveren we deze af bij u thuis als voor deze service gekozen is.

We willen het bij SAM allemaal niet te moeilijk maken voor de klanten. De laagste prijs in de regio Zoetermeer(€5,- per kwartier) in combinatie met de efficiënte werkwijze maken ons uniek. Bent u enthousiast geworden over SAM? Wij willen graag uw computer repareren. Er zijn verschillende mogelijkheden om met ons in contact te komen. Dit kan zowel via de E-mail: info@sam-it-services.nl als telefonisch op 071-2032464 . Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (09:00-18:00) Stel ons al uw vragen, maak een afspraak of kom langs op locatie. Tot snel!

Sam IT Services – uw specialist op het gebied van computer reparatie in de regio Zoetermeer