Home/Regio/Noordwijk/computer reparatie noordwijk

Computer reparatie Noordwijk 

Computer reparatie in Noordwijk – Gefeliciteerd, u heeft de goedkoopste aanbieder gevonden op het gebied van computer en laptop reparatie die zijn diensten ook verleent aan de gemeente Noordwijk. Wij vragen u €5,- per reparatiekwartier. Hiermee zijn we de goedkoopste in de regio Noordwijk. De reparatiemogelijkheden op pc-gebied zijn bij SAM zeer uitgebreid. Op het moment dat de computer of laptop trager wordt, vastloopt of crasht kunt u de reparatie met een gerust hart aan ons overlaten. Ook voor het verwijderen van virussen, onderhoudsbeurten, software-installaties of computerbeveiliging bent u bij ons op de goede plek.

Computer reparatie Noordwijk

Daarnaast leveren we nog aanvullende diensten als bijvoorbeeld een back up maken van de bestanden. Bovendien kunnen wij voor u een website/webshop ontwikkelen en u hoog in Google laten scoren. Wij bieden een totaalpakket aan op reparatiegebied. Dit doen we niet alleen in Noordwijk zelf. Buiten Noordwijk verlenen we onze reparatie services aan andere gemeenten, zo voeren we computer reparatie uit in Leiden, Zoetermeer, Katwijk, Leiderdorp enzovoorts. SAM is er voor de gehele regio Noordwijk.
Wilt u uw computer reparatie door ons laten uitvoeren? Neem dan direct contact met ons op!

Computer reparatie Noordwijk – Tarieven

Zoals eerder vermeld zijn de tarieven voor computer reparaties nergens zo laag in de regio Noordwijk als bij ons. Wij hebben gekozen voor het hanteren van 1 kostenpost: het reparatietarief van €5,- per kwartier. Onderzoekskosten, starttarieven en toeslagen vinden we onnodig. Deze posten die de concurrentie wel hanteert drijven de eindkosten op, wat ten nadele is voor u. Het betalen per uur wil ook nog weleens voorkomen bij de concurrenten. Bij ons gaan betalingen per kwartier en niet per uur. Als wij uw computer of laptop niet kunnen maken, betaalt u vanzelfsprekend niets. Dit is het no cure no pay principe. Een hoop voordelen dus voor u!

Een bijkomende service van SAM is dat we de computers of laptops komen ophalen en terug brengen na de reparatie als dit door de klanten gewenst is. Dit is ook mogelijk bij u in Noordwijk (kosten €20,-). Onze werkplaats is namelijk gelegen in Leiden. Vanaf de Perzikweg 11 voeren we de computer reparaties uit. Wij willen u graag helpen met de reparatie van uw pc. Wilt u ook gebruik maken van de services van het goedkoopste reparatiebedrijf, neem dan direct contact met ons op!

Computer reparatie Noordwijk – Kernwaarden filosofie

De filosofie van SAM IT Services bestaat uit drie kernwaarden, die in elke reparatie naar voren komen:

  • Service: uw wensen en behoeften staan centraal.
  • Kwaliteit: deskundig personeel met een technische achtergrond in de computerbranche
  • Snelheid: effectief en efficiënt te werk gaan vormen hierin de basis

Vele mensen uit de regio Noordwijk gingen u al voor bij de reparatie van hun computer. Wij willen uw partner zijn voor de toekomst! Laat uw computer reparatie in Noordwijk uitvoeren door SAM IT Services.

Contact met SAM IT Services

Vergeet niet dat wij uw computer gegarandeerd maken voor de laagste prijs in de regio Noordwijk! Alle informatie omtrent SAM IT Services en reparaties vindt u op deze website. Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u een afspraak met ons inplannen. Neem dan op werkdagen van 09:00-18:00 telefonisch contact op met 071-2032464

Direct contact opnemen |