Home/Regio/Leiden/Reparatie/Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Voorschoten

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Voorschoten – 5,- per kwartier

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Voorschoten – Betaalbaar voor iedereen bij SAM IT Services. Wij zijn de goedkoopste aanbieder op het gebied van computer reparatie, pc reparatie & laptop reparatie in de regio Voorschoten. We vragen 5,- per reparatiekwartier dat we nodig hebben om uw problemen op te lossen.

Onze uitgebreide aanbod aan diensten in de regio voorschoten:

Zoals u ziet kunt u bij meerdere problemen uw pc reparatie, laptop reparatie of computer reparatie door SAM IT Services uit laten voeren. Behalve in Voorschoten doen we ook aan laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie in Oegstgeest, Leiderdorp & de rest van de gemeenten uit de regio Voorschoten. Maak een afspraak met de goedkoopste reparatiespecialist in Voorschoten!

[br top=”70″]

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Voorschoten

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Voorschoten – Laagste Tarieven

Voor zowel laptop reparatie, computer reparatie als pc reparatie bent u bij SAM IT Services altijd het goedkoopst uit. Bij ons bent u 5,- per reparatiekwartier kwijt! Bij de overige aanbieders van computer reparatie werkzaamheden betaalt u:

  • Onderzoekskosten
  • Starttarieven
  • Toeslagen

Wij zijn van mening dat deze kostenposten de wereld in geroepen zijn om de prijs van reparaties omhoog te stuwen. Buiten het kwartiertarief zijn er bij SAM geen extra kostenposten. Er kan voor worden gekozen voor de ophaalservice in Voorschoten. Dan halen we de computer, laptop of pc bij u thuis op en brengen deze na de reparatie weer terug. Voor deze service vragen we 20,-. Al met al bent u altijd goedkoper uit bij SAM. Neem daarom direct contact met ons op!

Waarom SAM IT Services?

Uw pc reparatie, laptop reparatie of computer reparatie in de regio Voorschoten laat u uitvoeren door SAM IT Services. Ons hoofdkantoor, waar de reparaties plaatsvinden, is gelegen in Leiden. Hier maken we dagelijks de computers van vele klanten. Onze belangrijkste kernwaarden zijn snelheid, kwaliteit & service. Deze komen in onze dienstverlening naar voren. Veel mensen uit Voorschoten hebben we al blij mogen maken met het oplossen van hun problemen op dit gebied. Dit doen wij ook graag voor u! Vergeet niet dat wij de goedkoopste aanbieder zijn in de regio.

contact

Graag zijn wij u in Voorschoten van dienst op het gebied van:

  1. Computer reparatie,
  2. Laptop reparatie
  3. Pc reparatie

U bent welkom zonder afspraak op ons kantoor in Leiden voor al uw pc problemen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op met 071-2032464 of stuur een e-mail naar info@sam-it-services.nl. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 telefonisch bereikbaar.

Wij zien u graag tegemoet komen – Kies voor de laagste prijs, kies voor SAM IT Services!

Direct contact opnemen |