Home/Regio/Leiden/Reparatie/Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Leiderdorp

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Leiderdorp

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie LeiderdorpSAM IT Services is de betaalbare professional op het gebied van computer reparatie, laptop reparatie & pc reparatie. Voor een bedrag van 5,- per kwartier lossen we al uw pc problemen op. Met dit bedrag zijn we de goedkoopste in de regio Leiderdorp. Als wij een reparatie voor u uitvoeren geldt altijd het ‘No cure no Pay’ principe. Als het ons niet lukt om de reparatie succesvol uit te voeren, betaalt u niks! Behalve in Leiderdorp doen we ook aan laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie in Voorschoten, Oegstgeest, Zoetermeer & de rest van de gemeenten uit de regio Voorschoten. Neem contact op met de goedkoopste reparatie specialist in Leiderdorp!

[br top=”70″]

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Leiderdorp

Laptop reparatie, pc reparatie en computer reparatie Leiderdorp – De werkwijze

SAM IT Services heeft een eenvoudige maar effectieve werkwijze. Wij gaan op de volgende stapsgewijze manier te werk met de laptop reparatie, computer reparatie & pc reparatie:

Stap 1 – Voordat de computer reparatie, laptop reparatie of pc reparatie kan plaatsvinden, moet het apparaat naar onze bedrijfslocatie gebracht worden. Dit kan op twee manieren. De eerste manier is het zelf langs brengen van de computer/pc/laptop vanuit Leiderdorp naar onze bedrijfslocatie in Leiden. Ons bedrijf is gelegen op de Perzikweg 11, 2321 DG (10 minuten vanaf Leiderdorp). Wilt u dat we de computer of laptop bij u thuis komen ophalen en na de reparatie weer terugbrengen naar Leiderdorp, dan doen we dit graag voor u. De voorrijkosten hiervoor bedragen €20,-.

Stap 2 – Het onderzoek: op het moment dat de computer of laptop bij ons is aangekomen gaan onze specialisten de pc voor u onderzoeken. Als het onderzoek is afgerond bellen we u op en vertellen we u wat het probleem is, wanneer de reparatie klaar is en wat het u gaat kosten.

Stap 3 – De reparatie: In deze stap vindt de computer reparatie, laptop reparatie of pc reparatie plaats. Hierbij geld het eerder besproken principe ‘no cure no pay’.

Stap 4 – Aflevering: Na de reparatie staat het leveren van de computer of laptop centraal. Dit is bij u in Leiderdorp of bij ons op de zaak.

Voor vragen of het maken van een afspraak gelieve telefonisch contact op te nemen. SAM IT Services – De goedkoopste reparatie specialist in de regio Leiderdorp.

Tarieven

De tarieven bij SAM IT Services in Leiderdorp zijn lager dan die van de concurrenten omdat wij enkel een reparatietarief per kwartier hanteren. Wij vragen u geen onderzoekskosten, starttarieven of andere soorten toeslagen, die u bij de concurrentie wel moet betalen. Dagelijks maken we vele mensen uit Leiderdorp blij met hun pc reparatie, laptop reparatie of computer reparatie.

Contact

Zoals eerder vermeld, bevindt het hoofdkantoor van SAM IT Services zich niet in Leiderdorp, maar in Leiden. Wilt u ook uw reparatie laten uitvoeren door ons. Neem dan telefonisch contact op met 071-2032464 of stuur een e-mail naar info@sam-it-services.nl. Wij zijn u graag van dienst. Vergeet niet: wij zijn de goedkoopste in de regio Leiderdorp op het gebied van:

  • Computer reparatie,
  • Laptop reparatie
  • Pc reparatie

Tot snel!

Direct contact opnemen |