Home/Regio/Leiden/PC Leiden

PC Leiden: Reparatie specialist SAM IT

pc Leiden – Reparatie voor de laagste prijs? Dan is er maar 1 mogelijkheid: SAM IT services! Wij vragen u €5,- per kwartier dat wij aan uw pc sleutelen. Dit is de enige kostenpost, SAM hanteert geen: onderzoekskosten, starttarieven of toeslagen. Volgens ons zijn deze kosten allemaal bedacht om de reparatieprijs zo hoog mogelijk te krijgen. Vanuit ons kantoor in Leiden heeft SAM IT services een eigen visie ontwikkeld. Wij willen computer reparaties betaalbaar maken voor iedereen in de regio Leiden. Dus woont u in Leiderdorp, Zoetermeer, Oegstgeest, Voorschoten of Leiden, kom uw kapotte pc dan brengen naar ons kantoor. Dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk gerepareerd word. Ophalen bij u thuis is ook mogelijk. Hiervoor vragen wij €20,-. Neem direct contact met ons op! 

[br top=”70″]

pc leiden

PC Leiden: SAM helpt u graag!

SAM is er om u te helpen. Onze experts met technische achtergrond in de computerbranche weten precies hoe ze om moeten gaan met diverse pc problemen. In Leiden maken ze dagelijks de computers van vele klanten. De wensen en behoeften van onze klanten staan hierbij voorop. Graag wil ik u er nog op wijzen dat de computerbranche een sector is waarin onderscheiden op services niet mogelijk is. Iedereen biedt kwaliteit, deskundigheid en snelheid. Waar SAM IT services het verschil ten opzichte van de overige aanbieders in de markt op maakt is de prijs. Deze is bij ons gewoonweg het laagst in de gehele regio. Kies dus met uw portemonnee, kies voor SAM IT Services in Leiden! Neem direct contact met ons op! – pc Leiden

Dienstverlening

De services die wij verlenen omvatten alle mogelijke pc-problemen. Heeft u problemen met virussen, internet, netwerken, software, hardware of is het tijd voor een onderhoudsbeurt. Onze deskundigen gaan graag voor u aan de slag. Is uw pc totaal gecrasht? Geen zorgen, ook hier zijn wij in gespecialiseerd. Bent u het zat om honderden euro’s kwijt te zijn aan de reparatie van uw computer of laptop. U weet waar u moet zijn als u het goedkoopste uit wilt zijn, SAM IT Services in Leiden!

Kernwaarden

Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan. Gaat u de samenwerking met ons aan? Nog 1 keer de voordelen van SAM IT Services in Leiden op een rijtje:

  • Wij leveren kwalitatief werk en zijn altijd bezig met uw behoeftes te vervullen/problemen op te lossen
  • Wij proberen uw pc zo snel mogelijk in orde te maken.
  • De laagste prijs in de regio Leiden!

Dit alles moet er toe leiden u de keuze voor SAM gemakkelijk te hebben gemaakt. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00. Bel ons vooral op als u met vragen zit. Graag zien wij u verschijnen aan ons kantoor met uw pc-probleem. Dan kunnen onze deskundigen hiermee gelijk aan de slag. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer gebruik te laten maken van uw geliefde pc. Tot snel!

Direct contact opnemen |