Home/Regio/Leiden/PC Service Leiden

Pc service Leiden – Reparatie specialist!

Pc Service Leiden – SAM IT Services. De service verlener voor uw pc in Leiden. Voor het repareren/herstellen/maken van uw pc of Laptop. Wij zijn voordeliger dan de rest van de computer reparateurs in Leiden en omstreken. De kosten bij ons zijn €5,- per kwartier dat wij sleutelen aan uw pc. Dit zijn de enigste kosten die u heeft. Bij ons betaalt u geen onderzoekskosten, geen starttarief, geen toeslagen. Hiermee zijn wij ruim de goedkoopste in de hele regio! Vanaf ons pand in Leiden verlenen wij onze pc services aan iedereen in de regio die hier behoefte aan heeft. Stel u heeft problemen met pc beveiliging, virussen, internet, vast lopen, netwerken, pc onderhoud. Misschien doet de pc het helemaal niet meer. Ons personeel is technisch opgeleid en helpt u met alle mogelijke problemen. 

Profiteer nu van onze services in Leiden. Neem direct contact met ons op!

[br top=”70″]

PC Service leiden

Pc Service in Leiden – Goedkoopste pc reparateur!

Onze dienstverlening en services in Leiden worden getypeerd door verschillende kernwaarden. De belangrijkste zijn:

  • Snelheid: wij beloven u dat we er alles aan zullen doen om uw pc zo snel als mogelijk te herstellen. Het is voor u een zorg minder op het moment dat de computer gerepareerd bij u binnen is. Dit geld ook voor ons. Onze professionals in Leiden werken keihard aan uw problemen.
  • Kwaliteit: het is van belang dat uw problemen als zodanig worden opgelost, dat u nooit meer last heeft van deze problemen. U kunt erop vertrouwen dat uw pc in goede handen bij ons is.
  • Service: uw wensen en behoeften staan centraal! Wat belangrijk is dat u na de reparatie tevreden bent, dan zijn wij dat ook. We zullen er alles aan doen om u te helpen en u zo goed mogelijk te bedienen.

Kiest u ook voor de pc service van SAM in Leiden, de goedkoopste aanbieder op het gebied van pc  reparatie. Neem dan snel contact op met ons kantoor in Leiden!

Denkwijze

Wat begon als een simpel idee is uiteindelijk een full service pc reparatie bedrijf geworden. Vanaf ons pand in Leiden viel ons op dat de prijzen voor het repareren van een pc de pan uit stijgen. Er is geen tot weinig onderscheidend vermogen in deze markt aanwezig. Iedere aanbieder werkt met service, kwaliteit & snelheid aan het maken van uw computer. Het enige waar echt het verschil met de concurrentie gemaakt kan worden is de prijs. Om pc reparaties betaalbaar te maken voor iedereen die woont in de regio Leiden, startte wij met SAM IT Services. Wij reparen computers en laptops voor de inwoners uit Leiderdorp, Zoetermeer, Voorschoten, Oegstgeest en onze gevestigde stad Leiden. Kies met uw portemonnee en voor de pc service in Leiden

Computer service nodig? Neem direct contact op!

Wij hopen u de keuze makkelijk gemaakt te hebben voor het kiezen van uw pc service specialist in Leiden. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wilt u dat de pc aan uw huis wordt opgehaald. Dit doen wij graag voor u. Voor deze extra service vragen wij €20,-. Brengt u de kapotte pc zelf langs? Maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 is ons kantoor dicht gelegen bij station Leiden Lammenschans open.

Tot snel! – Sam IT Services

Direct contact opnemen |