Home/Regio/Leiden/PC Reparatie leiden

Pc reparatie Leiden

Pc Reparatie Leiden – Problemen met de pc/computer/Laptop. Dat is nooit fijn. Toch komt het naar onze mening veels te vaak voor. Mensen betalen klauwen met geld voor een dure reparatie, het vervangen van hardware of het herstellen van simpele fouten. Wij van SAM IT Services vinden dat het hiermee afgelopen moet zijn. ‘De prijzen voor de reparatie van Pc’s reizen de pan uit’ Deze zin kwam laatst op tafel tijdens een vergadering. Vandaar dat wij vanaf onze locatie in Leiden het initiatief hebben genomen om hier wat aan te doen. Hoe hebben wij dat gedaan? Ten eerste hebben we alle reparatiebureaus in de regio Leiden geanalyseerd. We kwamen erachter dat deze concurrenten overal kosten vandaan toverden: onderzoekskosten? starttarief? toeslagen? We werden er niet veel wijzer op maar weten wel dat al deze kosten bij elkaar de reparatie onbetaalbaar maakt.

Vervolgens hebben wij hier onze eigen prijs op gebaseerd: €5,- per reparatie-kwartier van de pc en €20,- voor het ophalen van de pc bij u thuis. Dit is het, meer kosten zijn er niet. Hiermee liggen wij met onze kosten ver onder die van de concurrentie. Wij kunnen met trots zeggen dat we het goedkoopste computer reparatie bedrijf in de regio Leiden zijn! Kom uw kapotte pc/ computer/laptop brengen en wij helpen u direct!

[br top=”70″]

pc reparatie Leiden

PC reparatie leiden: mogelijkheden

Wij van SAM bieden een totaalpakket op het gebied van pc reparatie. Alle mogelijke problemen lossen wij voor u op. Onze experts bedienen de gehele regio Leiden met tal van reparatiewerkzaamheden waaronder:

Kies dus voor de dienstverlening van SAM!(pc reparatie Leiden)

Waarom SAM IT Services?

Hier in Leiden beseffen we ons goed dat pc-reparatie meer is dan een computer maken. Dagelijks streven wij hierbij onze kernwaarden service, kwaliteit en snelheid na. Op het moment dat de pc bij ons binnen is, is het onze grootste prioriteit om de computer zo snel mogelijk te herstellen. Wij weten dat de klant in deze tijd eigenlijk niet zonder zijn pc kan. Iedereen wil weer zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van zijn/haar computer. Daarom werken onze medewerkers dagelijks keihard aan uw probleem. Dit scheelt u niet alleen wachttijd, maar ook euro’s. Want vergeet niet: wij hanteren de laagste prijs op het gebied van reparatie. Neem direct contact op.

Contact

Wij gaan er vanuit dat u de keuze heeft kunnen maken voor uw pc reparatie In Leiden. Dagelijks zitten onze werknemers voor al uw vragen klaar achter de telefoon van 09:00-18:00. Kom uw pc dus brengen naar onze kantoor dicht gelegen bij station Leiden Lammenschans of kies voor de ophaalservice. Onze experts staan te popelen om aan de slag te gaan met uw probleem. Zij repareren uw pc graag met al met hun kennis. Ga voor de laagste prijs, ga voor SAM IT services!

Direct contact opnemen |