Home/Regio/Leiden/Computers Leiden

Computers Leiden: SAM IT Services

Computers Leiden – Computers zijn tegenwoordig toegankelijk voor iedereen en worden gebruikt van jong tot oud: particulieren, studenten, ondernemers, kinderen enzovoorts. Door tal van zaken kunnen er dingen misgaan met computers. Virussen zijn voor niemand onbekend. Werkt uw computer niet meer? Is er momenteel niemand die u de benodigde hulp kan bieden in Leiden en omstreken?

Dan is er maar een bedrijf waar u kan aankloppen voor het repareren van uw computers in Leiden en omstreken voor een prijs die u nergens anders zo laag ligt (€5,- euro reparatie-kwartier). Dit bedrijf is genaamd SAM IT Services.

Ons bedrijfspand is gelegen in Leiden, dicht gelegen bij station Leiden Lammenschans. Hier hebben we al talloze computers gemaakt en zijn we meester in het vak geworden. Iedereen die problemen heeft met computers in de regio Leiden(denk hierbij aan randgemeenten als Leiderdorp, Oegstgeest & Voorschoten) helpen wij graag met onze services.

computers leiden

Computers Leiden: de mogelijkheden

U heeft een probleem, wij de oplossing. Bij SAM IT Services in Leiden zijn er diverse hulp- of reparatiemogelijkheden. Hulp bieden wij bijvoorbeeld bij virussen op de computers, onderhoudsbeurten, software installaties, beveiliging of als de computer niet meer naar behoren werkt. Alle mogelijke problemen lossen wij voor u op. Computers zijn veelzijdige apparaten die een speciale benadering nodig hebben. Onze opgeleide technici in Leiden weten precies hoe ze om moeten gaan met computers om zodoende de reparatie met succes af te ronden.

Voor €5,- euro per reparatie-kwartier lossen wij de problemen op uw computers op. Nergens in de regio Leiden vind u lagere kosten per uur dan bij SAM IT Services. Ophalen aan huis is ook mogelijk, hiervoor vragen wij €20,-. Wij beloven u dat de totale kosten bij ons lager vallen dan bij de concurrenten uit Leiden en omstreken.

SAM de specialist

Wees verstandig en laat uw computers of laptops tijdig in Leiden nakijken. Een onderhoudsbeurt is altijd handig. Voorkomen is beter als genezen. Als de pc eenmaal kapot is, kan dit veel problemen opleveren. Wat wij vaak tegenkomen zijn computers met programma’s die niet meer werken. Onze deskundige staan te popelen om uw computers weer te laten werken zoals ze dat horen te doen.

Laat dus uw computer repareren door onze technici van SAM IT Services in Leiden!

Contact met SAM IT Services

Computers repareren is onze kernkwaliteit. Daarbij heeft SAM IT Services nog enkele kernpunten opgesteld: Kwaliteit, service & snelheid. Deze punten nemen wij dagelijks mee in onze dienstverlening. U wilt zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw computer of laptop. Geen tijd kan verloren gaan. Daarom zetten onze reparateurs zich altijd 100% in om de geleden schade te herstellen. Vele mensen uit Leiden hebben wij al blij mogen maken. Deze mensen waren zeer te spreken over onze dienstverlening.

Heeft u nog vragen, twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wilt u uw kapotte computers komen langs brengen? Maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 is dit mogelijk.

Wij spreken elkaar snel en maken er wat moois voor u van! – Computers Leiden

Direct contact opnemen |