Home/Regio/Leiden/Computerhulp aan huis Leiden

Computerhulp aan huis Leiden – Vanaf €5,-

Computerhulp aan huis in Leiden – Op zoek naar een bedrijf dat u computerhulp aan huis kan aanbieden in Leiden? Dan heeft u nu de juiste partner gevonden: SAM IT Services. Daarbij zijn we de goedkoopste in Leiden en omstreken. Bij ons betaalt u €5,- per kwartier dat we nodig hebben om uw computer te maken. Voor onze computerhulp aan huis vragen we u €20,- voorrijkosten. Moeten we meer als 10 kilometer reizen naar uw huis betaalt u een opslag. Deze is afhankelijk van de afstand die we moeten overbruggen tot uw huis.

In heel de regio Leiden bieden we computerhulp aan. Zo kunt u onder meer genieten van computerhulp aan huis in Leiderdorp, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Leiden enzovoorts. Wij zijn er voor iedereen wiens pc gerepareerd moet worden.

Wilt u gebruik maken van de computerhulp aan huis in Leiden die SAM u biedt? Neem dan nu contact op met een van onze professionals

Computerhulp aan huis Leiden – Dienstverlening

De computerhulp die we u in huis kunnen bieden is zeer uitgebreid. Onze dienstverlening omvat de computerproblemen die het vaakst voorkomen. Zo kunt u SAM in Leiden inschakelen voor:

  • Computerhulp bij het trager worden, vastlopen of crashen van de pc
  • Onderhoudsbeurten voor de computer
  • Software-installaties
  • Computerbeveiliging
  • Computerhulp bij het verwijderen van virussen
  • Een Back up van bestanden maken

Bovendien bieden we aanvullende diensten aan. Zo kunnen we voor u een website ontwerpen en ervoor zorgen dat deze website hoog in Google gaat scoren. Al met al zijn onze services op het gebied van computerhulp zeer uitgebreid en zijn wij u graag van dienst, bij ons op de zaak of bij u aan huis!

Waarom u voor SAM moet kiezen?

Waarom u voor de computerhulp aan huis van SAM in Leiden moet kiezen? Zoals u aan het begin van deze pagina kon lezen zijn we de goedkoopste reparateur in de regio Leiden. Daarnaast hebben we een eigen filosofie met een set van kernwaarden, die ik nu een voor een met u zal doornemen. De eerste kernwaarde is snelheid. We zorgen ervoor dat we u snel de computerhulp kunnen aanbieden die benodigd is voor het oplossen van al uw problemen. De tweede kernwaarde is kwaliteit. Onze professionals zijn allen zeer deskundig en hebben een technische achtergrond in de computerbranche. De derde kernwaarde is service. Uw wensen en behoeften staan altijd centraal. Kies voor de laagste tarieven in de regio Leiden, kies voor computerhulp aan huis van SAM!

Neem nu contact op met een van onze professionals

Bij interesse in onze computerhulp aan huis diensten kunt u contact met ons opnemen op twee manieren. U kunt een e-mail sturen naar info@sam-it-services.nl of telefonisch op 071-2032464 . U kunt ons op werkdagen van 09:00-18:00 bereiken. Natuurlijk kunt u ook voor de ophaalservice kiezen. Voor €20,- halen we de computer bij u thuis op en brengen deze na de reparatie terug. Wilt u geen gebruik maken van de ophaalservice of van de computerhulp aan huis. Kom dan uw computer bij ons op kantoor langsbrengen. Onze professionals gaan direct voor u aan de slag om uw problemen te verhelpen!

Computerhulp aan huis | Leiden | SAM IT Services uw pc dokter: computer laten maken of laptop laten maken