Home/Regio/Leiden/Computer Leiden

Computer Leiden – Reparatie Specialist

Computer Leiden –  SAM IT Services: de goedkoopste specialist op het gebied van computer reparatie & laptop reparatie in Leiden. Een van de grootste ergernissen in het dagelijks leven van de ‘mens’ is problemen met de computer. Dit technische apparaat is gevoelig voor virussen of andere bestanden met kwade bedoelingen. Vanaf ons kantoor in Leiden beseffen we dat maar al te goed. Ook weten we dat de computer voor behoorlijk wat doeleinden word gebruikt. Veel mensen gebruiken hem bijvoorbeeld voor hun werk. Dit betekent dat er belangrijke bestanden op de computer staan. Deze mogen niet zomaar verloren gaan. Computerbeveiliging & onderhoud spelen hierbij een grote rol.

In alle facetten van het repareren van computers kan SAM IT Services een rol voor u spelen. Wij vragen u 5 euro per kwartier, hiermee zijn we de goedkoopste in de regio Leiden. Neem nu contact met ons in Leiden op!

Computer Leiden

Uitgebreide Dienstverlening in Leiden

De problemen waar onze experts in Leiden het meest mee te maken hebben zijn:

  • De computer is kapot, hij werkt niet meer naar behoren
  • Vele virussen aanwezig op de computer, deze moeten verwijderd worden en de beveiliging moet worden nagekeken.
  • Netwerken werken niet goed, deze moeten opnieuw geïnstalleerd worden. Internetproblemen komen vaak voor.
  • Het onderhoud van de computer, deze herstellen wij in de oude staat door middel van een onderhoudsbeurt

Op ons kantoor in Leiden werken deskundigen op dit gebied die ervoor gaan zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk word opgelost! Wij vragen €5,- per kwartier dat wij nodig hebben om de computer te maken. Hiermee zijn wij de goedkoopste in de regio Leiden. Bij alle concurrenten bent u een stuk duurder uit. Zij laten u bijvoorbeeld onderzoekskosten betalen. Dit voor een dienstverlening die voor iedereen hetzelfde is. Waar het allemaal om draait is dat u uw computer zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Kies voor het alternatief wat het beste is voor uw portemonnee! Laat uw computer in Leiden maken door SAM IT Services.

Computer Leiden – De veelzijdigheid van SAM IT Services

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun computer problemen. Klanten bij SAM IT Services komen vooral uit alle randgemeenten van de regio Leiden: Leiderdorp, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Zoetermeer, Voorschoten, Oegstgeest en Leiden zelf natuurlijk. Stel u heeft een probleem met uw computer. Er zijn dan twee opties voor u. Ten eerste kunt u de computer langs komen brengen op ons kantoor. Heeft u geen tijd dan kunnen wij de computer ook bij u thuis afhalen. Hiervoor vragen wij €20,- euro. Zelfs met ophaalservice bent u goedkoper uit bij ons dan bij onze concurrenten. De keuze is aan u!

De klant centraal

Bij SAM IT Services staan altijd de wensen van de klant centraal. Als klanten ons beoordelen komen meestal de volgende sterke punten van ons naar voren:

  • Kwalitatief werk, probleemoplossend
  • Snelheid, snelle reparatie
  • Uitstekende service
  • De laagste prijs!

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 werken onze deskundigen aan al uw computer problemen. Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan open voor al uw vragen. Wij helpen dagelijks veel mensen met hun computer voor een bedrag dat voor iedereen betaalbaar is. Dit willen we ook graag voor u doen, neem dus gauw contact met ons op en laat uw computer in Leiden maken! SAM IT Services – Leiden