Home/Regio/Leiden/Computer service Leiden

Computer service Leiden – De laagste prijs!

Computer service Leiden – Bent u op zoek naar een computer service bedrijf in Leiden? SAM IT Services is hiervoor uw geschikte partner. Wij hanteren de laagste prijzen in de regio Leiden voor diverse computer reparatie services. Voor €5,- per kwartier sleutelen wij aan al uw computerproblemen. Met dit bijzonder lage tarief onderscheiden we ons ten opzichte van de concurrerende computer service bedrijven. Naast het lage tarief hanteren wij enkele kernwaarden, die ervoor zorgen dat onze service altijd van een hoog niveau is. De eerste waarde is snelheid. Wij lossen uw probleem zo snel mogelijk op. Daarnaast is ons personeel zeer deskundig. Zij hebben een technische achtergrond in de computerbranche. Dit is onze tweede waarde, kwaliteit. De derde waarde is onze service: uw wensen en behoeften staan altijd centraal!

Laat uw computer repareren door SAM IT Services in Leiden. Neem direct contact op met een van onze professionals.

Computer service Leiden – Dienstverlening

Onze computer services in Leiden zijn zeer uitgebreid. Ze omvatten de meeste computerproblemen. U kunt ons inschakelen op het moment dat:

  • De computer of laptop niet meer naar behoren werkt, trager is geworden of gecrasht is. (Complete computer reparatie)
  • Er een virus op de computer aanwezig is.
  • Er problemen zijn op het gebied van internet en netwerken
  • U het tijd vindt voor een onderhoudsbeurt
  • Er software geïnstalleerd moet worden
  • U de computer beter wilt beveiligen
  • Het tijd is voor een herinstallatie van bestanden.

Deze services krijgt u voor de laagste prijs in Leiden. Bovendien kunt u ons inschakelen voor webdesign diensten of online marketing diensten. Wij zijn een allround professional. Als wij uw probleem niet kunnen oplossen, hoeft u niets te betalen. Dit is het ‘’No Cure No Pay’- Principe. Meer voordeel voor u!

Profiteer nu van de goedkope computer services van SAM in Leiden!

Mogelijkheden

Hebben wij u enthousiast kunnen maken voor onze computer service? Dan heeft u drie mogelijkheden om uw computer bij ons op kantoor te krijgen.

  1. U komt de defecte pc zelf langs brengen naar ons kantoor. Ons kantoor is dicht gelegen bij Leiden station Lammenschans.
  2. U maakt gebruik van de ophaal service. Voor €20,- halen we de computer bij u thuis op en brengen deze na de reparatie weer terug.
  3. Computerhulp aan huis in Leiden: €20,- voorrijkosten. Meer als 10 kilometer reizen naar uw huis = opslag. Hoe groter de afstand hoe hoger de opslag.

Zoals u kunt zien zijn er vele mogelijkheden. Maak uw keuze en neem contact met ons op!

Neem direct contact met ons op!

U weet nu wat onze services, de mogelijkheden en onze voordelen zijn. Contact met SAM in Leiden opnemen is erg simpel. Dit kan telefonisch op 071-2032464 . Maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 zijn wij bereikbaar. Wilt u ons e-mailen kan dit natuurlijk ook op info@sam-it-services.nl.

Wij hopen snel van u te horen en met uw computer aan de slag te mogen!

Computer service | Leiden | SAM IT Services | Betaalbaar voor iedereen!