Home/Regio/Leiden

Leiden

SAM IT Services te Leiden is er voor al uw computer- of laptopproblemen. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en zijn in staat bijna elk probleem op te lossen. Wij richten ons niet alleen op het verhelpen van het probleem maar ook op het voorkomen van problemen in de toekomst. Ons deskundige personeel zal uw kennis mee geven hoe om te gaan met dergelijke problemen. Deze service zullen al onze concurrenten waarschijnlijk ook aanbieden. De markt waar wij ons in bevinden is er een waarin onderscheiden lastig is. Alle aanbieders op dit gebied werken met professionals die uw pc kunnen repareren. Waarom moet u dan voor SAM kiezen? Simpel gezegd om de prijs die wij bieden. Wij hanteren de laagste prijs in de regio Leiden. Wij vragen €5,- per kwartier dat we nodig hebben om uw computerprobleem om te lossen. Hiermee breken we de totale markt open. Nergens in de regio Leiden wordt uw computer goedkoper gerepareerd dan bij SAM IT Services. Na een grondige concurrentieanalyse zijn we erachter gekomen dat de concurrentie meestal onderzoekskosten vragen, daarnaast hanteren ze allerlei toeslagen en is het uurtarief een stuk hoger. Bij ons zijn er geen kleine letters of andere kostenposten. Gewoon eenvoudig €5 per kwartier! waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Bij SAM IT Services in Leiden bent u altijd het goedkoopste uit.

Diensten

De services die wij aanbieden beslaan een groot gedeelte van de mogelijke computerproblemen. Vaak krijgen wij te horen dat de computer een stuk trager is dan vroeger, de computer vaak vastloopt of is gecrasht. In al deze gevallen repareren we de pc volledig. Een van de opties hiervoor is het besturingsysteem opnieuw te installeren. Andere problemen die vaak voordoen zijn virussen, beveiligingsproblemen of het installeren van software. Dit kunnen wij vanzelfsprekend voor u uit handen nemen. ‘Voorkomen is beter als genezen’, doe daarom bij ons de onderhoudsbeurt voor uw pc. De computer APK zal ervoor zorgen dat computerproblemen lange tijd uitblijven. Om ervoor te zorgen dat uw bestanden nooit meer verloren gaan maken wij een back up van uw bestanden. Op deze manier heeft u uw belangrijke foto’s, video’s en documenten veilig op meerdere locaties staan. De bestanden raken zo nooit meer verloren. Behalve het reparen van computers kunnen wij ook een website/webshop voor u ontwikkelen. Daarbij kunnen er ervoor zorgen dat deze website hoog in Google gaat scoren. Dat wil zeggen dat hij makkelijk vindbaar is op deze zoekmachine. Voor deze laatste twee services gelden andere prijzen. Voor vragen daarover kunt u altijd contact met ons opnemen. Meer informatie over onze diensten, werkwijze en filosofie vindt u op deze website.

Contact

Wij willen u graag helpen met al uw pc-problemen op ons kantoor in Leiden. Wij zijn gevestigd op de Perzikweg 11, 2321 DG Leiden. Dit is dicht gelegen bij station Leiden Lammenschans. Laat uw computer in Leiden maken. Kom uw computer brengen of maak een afspraak met ons. Dat kunt u doen door te bellen naar, tel: 071-2032464 op werkdagen van 09:00-18:00 of te mailen naar info@sam-it-services.nl

Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn!

SAM IT Services