Home/Regio/Katwijk/Computer reparatie katwijk

Computer reparatie Katwijk

Computer reparatie in Katwijk – Uw specialist op het gebied van computer reparatie is SAM IT Services. Ook voor de reparatie van uw laptop kunt u bij ons terecht. Wat wij belangrijk vinden is dat de belangrijke services die wij bieden betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom hanteren we de laagste prijs in de regio Katwijk op het gebied van computer reparatie: €5 per reparatiekwartier. Nergens in de regio Katwijk gaat u computer reparatie goedkoper vinden dan bij SAM IT Services. Wij hanteren bovendien geen onderzoekskosten en starttarieven. Buiten Katwijk verlenen we onze reparatie services aan andere gemeenten. Zo voeren we computer reparatie uit in Leiden, Zoetermeer, Noordwijk enzovoorts.

Heeft u dringende hulp nodig met uw computer problemen in Katwijk? Neem dan contact met ons op!

Computer reparatie Katwijk

Computer reparatie Katwijk – Werkwijze

SAM IT Services heeft een eenvoudige maar effectieve wijze ontwikkeld waarop wij te werk gaan met de reparatie van uw computer in Katwijk. Deze werkwijze kan worden samengevat in 4 stappen.

  • Stap 1 – De computer/laptop langsbrengen of ophalen: de computer kunt u vanuit Katwijk brengen naar onze bedrijfslocatie in Leiden. Hiervoor kunt u een afspraak maken of zelf de computer langs komen brengen. Ons bedrijf is gelegen op de Perzikweg 11, 2321 DG. Wilt u dat we de computer of laptop bij u komen ophalen in Katwijk, dan doen we dit graag. de voorrijkosten hiervoor bedragen €20.
  • Stap 2 – Het onderzoek: op het moment dat de computer of laptop bij ons is aangekomen gaan onze specialisten de pc voor u onderzoeken. Als dit is afgerond bellen we u op en vertellen we u wat het probleem is, wanneer de reparatie klaar is en wat het u gaat kosten.
  • Stap 3 – De reparatie: In deze stap vind de reparatie van de computer of laptop plaats. Hierbij geld het principe ‘no cure no pay’. Als het ons niet lukt om de reparatie succesvol uit te voeren en het probleem op te lossen, hoeft u niks te betalen.
  • Stap 4 – Aflevering: Na de reparatie staat het leveren van de pc centraal. Dit is bij u in Katwijk of bij ons op de zaak.

Als u nog vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met 071-2032464 . Wilt u gebruik maken van onze service, kom dan bij ons langs op locatie!

Dienstverlening

De reparatiemogelijkheden en services die wij ook aan de inwoners uit de gemeente Katwijk aanbieden:

SAM IT Services is er voor al uw problemen. Dit in combinatie met de laagste prijs in de regio Katwijk (€5 per reparatiekwartier) maakt de keuze voor u wel heel gemakkelijk.

Contact 

De dienstverlening van SAM die net besproken is omvat de meeste problemen die kunnen voorkomen bij computers en laptops. De reparatie van uw computer kunt u volledig toevertrouwen aan onze deskundigen. Laat uw computer in Katwijk door ons ophalen dan kunnen we er direct mee aan de slag gaan. SAM IT Services – uw specialist op het gebied van computer reparatie in Katwijk