Home/PC reparatie Rijnsburg

PC reparatie Rijnsburg

Hebt u een kapotte pc of een met vervelende kuren. Onze goedkope pc reparatie dienst voor Rijnsburg kan uw probleem oplossen. Bij SAM IT Services Rijnsburg kunt u uw laptop of desktop computer laten maken. Wij repareren systemen die draaien op Windows, Mac/Apple en al het andere. Onze services zijn zeer goedkoop, we bieden reparatie en pc hulp aan voor €5 per kwartier. Het door ons op- en af laten halen van uw apparaat kost €20.

Werkwijze: Breng uw computer of laptop bij ons op kantoor. Een deskundige checkt dan waar de computerproblemen vandaan komen. Daarna wordt de tijd dat het laten maken in beslag zal nemen bepaald en aan de hand daarvan een kostenplaatje gemaakt. Dit krijgt u vervolgens van ons te weten en vanaf dat moment kunt u beslissen of u akkoord gaat met het repareren van uw pc. Doet u dat dan zal u binnen een mum van tijd een goed functionerend systeem kunnen ophalen.

Wilt u dat uw computer of laptop gemaakt wordt? Kies dan voor onze goedkope pc reparatie in Rijnsburg.

Onderhoud aan uw systeem

Storingen, traagheid en het crashen van de pc kan worden voorkomen met pc reparatie in Rijnsburg. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de harde schijf schoon blijft en het besturingssysteem optimaal kan blijven functioneren. Laat overbodige software verwijderen, uw hard disk defragmenteren of uw besturingssysteem herinstalleren. Onze goedkope pc reparatie in Rijnsburg zorgt ervoor dat uw pc weer uistekend werkt.

PC hulp Rijnsburg

Een veilige internetverbinding instellen? Of software installeren? Naast goedkope pc reparatie in Rijnsburg levert SAM IT Services ook pc hulp bij diverse taken. U kunt ons inzetten om virussen te verwijderen, anti-virus software te installeren en uw firewall af te stellen op uw gebruik. Daarnaast is het mogelijk om een handige back-up te laten maken van de bestanden die u dierbaar zijn, opdat u die niet meer kunt verliezen.

Heeft uw computer of laptop onderhoud nodig? Of zoekt u pc hulp? Schakel ons team dan in voor uw pc reparatie in Rijnsburg.

SAM IT Services
krijgt een gemiddelde
beoordeling van 8.1 ,
gebaseerd op 144
Klantbeoordelingen.


Werkgebieden