Home/PC reparatie Katwijk

PC reparatie Katwijk

Crasht uw pc voortdurend of werkt die te langzaam? Door onze goedkope pc reparatie service voor Katwijk kunt u snel en eenvoudig uw probleem oplossen. Een pc laten maken is bijzonder goedkoop bij SAM IT Services Katwijk. We hanteren een prijs van €5 per kwartier om een laptop of desktop computer te repareren of bij pc hulp. En voor €20 kunt u uw machine door ons laten ophalen en terugbrengen.

Hoe wij werken: u brengt uw laptop of computer naar ons kantoor. Daar zal een monteur checken wat de storing veroorzaakt hoe dit wordt opgelost. Een tijdsberekening wordt bepaald en aan de hand daarvan worden de uiteindelijke kosten voor de reparatie in kaart gebracht. Indien u daarmee akkoord gaat gaan we over tot het repareren. Tot slot haalt u uw gerepareerde pc weer op.

Zoekt u een specialist die uw computerproblemen oplost? Wij zijn de specialist die de goedkoopste pc reparatie aanbiedt in de regio Katwijk.

Uw systeem onderhouden

Zit u met een trage pc of een die blauwe schermen geeft? Met onze pc reparatie voor Katwijk kunnen wij het onderhoud op uw computersysteem verrichten om deze problemen op te lossen. Wij helpen u met het opschonen van de hard drive, we verwijderen onnodige bestanden en programma’s die het systeem vertragen. Daarnaat kunnen we het geheugen defragmenteren voor optimaal gebruik ervan. Verder is het mogelijk om het besturingssysteem te herinstalleren. Zo ontvangt uw systeem een grondige onderhoud met onze goedkope pc reparatie in Katwijk.

PC hulp Katwijk

Wilt u er zeker van zijn dat u online beschermt bent tegen virussen? Naast onze goedkope pc reparatie in Katwijk kunt u gebruik maken van onze pc hulp om uw laptop of desktop computer goed te beveiligen tegen malware en hackers. We installeren virusscanners en firewalls naar keuze en verwijderen reeds binnengedrongen virussen, spyware en adware. Verder kunt u een back-up laten maken om uw bestanden te beschermen tegen verlies.

Wenst u ook een veilige en functionele pc? Zet dan onze specialisten in voor pc reparatie in Katwijk.

SAM IT Services
krijgt een gemiddelde
beoordeling van 8.1 ,
gebaseerd op 144
Klantbeoordelingen.


Werkgebieden