Home/PC hulp

PC hulp in Leiden

Geeft uw computer een foutcode, is uw computer de laatste tijd erg traag geworden of heeft uw pc andere problemen? Dan kunt u wellicht onze pc hulp service gebruiken om deze problemen te verhelpen. Wij van SAM IT Services bieden u pc hulp aan in de regio Leiden. Als u last heeft van problemen met uw computer, dan staan onze experts voor u klaar. U kunt uw pc zonder afspraak bij ons kantoor in Leiden komen afleveren om te laten onderzoeken door onze experts. Het is ook mogelijk om de pc door ons te laten ophalen. Hier rekenen wij €20,- voor in de regio Leiden.

Met welke problemen kunt u bij ons terecht voor pc hulp?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van pc hulp in Leiden voor vele verschillende problemen. Pc hulp kan in vele verschillende vormen nodig zijn. Misschien is uw pc wel erg traag geworden. In veel gevallen worden pc’s na verloop van tijd steeds langzamer. Hier kunnen veel uiteenlopende redenen voor zijn, zoals: te veel geïnstalleerde programma’s, de aanwezigheid van virussen, een langzame virusscanner en ga zo maar door. Wij zoeken dit voor u uit en lossen het snel voor u op. Zodat u snel weer aan de slag kunt met uw pc.

U zou ook behoefte kunnen hebben naar pc hulp voor het verhelpen van bepaalde foutcodes. Wij achterhalen de redenen voor deze foutcodes en verhelpen deze voor u. Ook kunnen wij u helpen met reparaties, het maken van een back up en nog vele andere wensen of problemen. Bent u er niet zeker van of uw probleem door onze deskundigen opgelost kunnen worden? Neem dan gerust contact op of breng uw pc naar ons kantoor in Leiden.

Waarom voor SAM IT Services kiezen voor pc hulp?

SAM IT Services hanteert het laagste tarief uit de omgeving van Leiden als het gaat om de dienst pc hulp. U betaald bij ons €5,- per kwartier. Wanneer u kiest voor SAM IT Services voor pc hulp hoeft u niet te betalen voor onderzoekskosten. Dit doen wij, zodat u niet voor hoge, onverwachte onderzoekskosten zal komen te staan. Omdat wij per kwartier rekenen en geen onderzoekskosten rekenen betaald u dus nooit te veel.

SAM IT Services biedt professionele pc hulp aan in Leiden en omstreken. Wanneer wij uw laptop hebben gerepareerd nemen wij contact met u op zodat u uw laptop kunt ophalen. Als u heeft gekozen voor de ophaal en aflever service wordt uw pc op het voor uw meest gunstige tijdstip naar het afgesproken adres gebracht.

Contact

Bent u opzoek naar pc hulp, dan kunt u uw pc zonder afspraak bij ons kantoor in Leiden afleveren. Wij zullen dan voor u op onderzoek gaan op het probleem te achterhalen. Neem voor verdere vragen over onze pc hulp dienst of over andere zaken contact met ons op:

Tel: 071-744 01 60

Mail: Info@sam-it-services.nl