Home/Pc hulp aan huis

Pc hulp aan huis -De betaalbare specialist in Leiden

Pc hulp aan huisSAM IT Services, aangenaam. Professional op het gebied van Pc hulp aan huis. Wij bieden de goedkoopste dienstverlening aan in heel de regio Leiden. Wij vragen €5,- per kwartier dat we nodig hebben om uw pc te repareren. Deze lage prijs is tot stand gekomen doordat wij geen onderzoekskosten hanteren, geen starttarieven vragen of allerlei soorten toeslagen. De concurrentie op dit gebied hanteert deze kostenposten wel. Wij repareren uw pc op ons kantoor in Leiden of bieden u hulp aan huis, de keuze is aan u.

Om pc hulp betaalbaar te maken voor iedereen die woont in de regio Leiden, startten wij met SAM IT Services. Laat uw pc repareren door de goedkoopste specialist in Leiden. Neem direct contact met ons op, hulp is onderweg!

Pc hulp aan huis – Services

Onze services zijn veelomvattend. Schakel ons in voor de volgende diensten bij ons op kantoor of bij u aan huis:

 • Complete pc reparatie: bij het trager worden, vastlopen of crashen
 • Onderhoudsbeurten voor de pc
 • Software-installaties
 • Computerbeveiliging
 • Virussen verwijderen van de pc
 • Een Back up van bestanden maken
 • Een website maken voor u
 • Hoog in Google scoren

Profiteer van de hulp die we u kunnen bieden. U heeft drie mogelijkheden:

 1. Uw defecte pc langs brengen naar ons kantoor.
 2. Gebruik maken van de ophaal service. Voor €20,- halen we de pc bij u op en brengen deze na de reparatie weer terug.
 3. Computerhulp aan huis, €20,- voorrijdkosten. Meer als 10 kilometer reizen naar uw huis = opslag.

U weet wat u te doen staat!

SAM de specialist in Leiden

Wij zijn de pc reparatie specialist. Dit ziet u terug in onze uitgebreide dienstverlening en aan onze kernwaarden, zoals de lage prijs die wij hanteren. Naast de lage tarieven zijn onze deskundigen goed opgeleid en hebben ze een technische achtergrond in de computerbranche. Ze bieden u graag hulp aan huis en werken altijd met drie achterliggende waarden. De eerste is snelheid. Onze professionals zorgen ervoor dat u uw pc zo snel mogelijk weer thuis heeft en kunt gebruiken. De tweede waarde is kwaliteit. De dienstverlening bij SAM is van een hoogstaand niveau. Uw pc zal weer lange tijd vooruit kunnen als wij er klaar mee zijn. De derde waarde is de service die wij u bieden. Deze is altijd van een hoog niveau. Of we de pc nu bij u aan huis maken of bij ons op kantoor.

Wij leveren altijd maatwerk, profiteer daarom nu van onze hulp!

Contact met SAM IT Services

Wilt u bij ons uw: computer laten maken of uw laptop laten maken? Zonder afspraak bent u welkom op ons kantoor in Leiden. Al uw pc problemen lossen wij op. Heeft u liever dat wij u hulp aan huis bieden, dan komen wij u zo snel mogelijk uit de brand helpen. Voor vragen of het maken van een afspraak moet u telefonisch contact opnemen met 071-2032464 . Maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 zijn wij telefonisch bereikbaar. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@sam-it-services.nl.

Wij hopen snel van u te horen, ga voor de laagste prijs, ga voor SAM IT Services in leiden!

Pc hulp | aan huis | SAM IT Services | Pc dokter in Leiden