Home/PC Dokter

Pc dokter – De goedkoopste reparatiespecialist in Leiden

Pc dokter – Een pc is een van de belangrijkste apparaten in de hedendaagse maatschappij. Voor tal van zaken gebruikt men de pc. Mocht u problemen met dit veelzijdige apparaat ondervinden, moet u contact opnemen met SAM IT Services, de pc dokter. Wij bieden u specialistische hulp op het moment dat dit nodig is.

Over de services die wij u kunnen bieden leest u zo meer. Eerst wil ik u verwijzen naar de titel van dit artikel: ‘Pc dokter – De goedkoopste reparatiespecialist’. Wij zijn de goedkoopste aanbieder in de regio Leiden met €5,- per kwartier dat we nodig hebben om uw pc te repareren. In Leiden is ons reparatie bedrijf gevestigd en hiervandaan bedienen we de gehele regio Leiden. Zo zijn wij dokter voor onder meer de randgemeenten als Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Voorschoten enzovoorts. Zij profiteren van onze unieke dienstverlening.

Onze professionele pc dokters zijn u graag van dienst. Neem direct contact met ons op!

Pc dokter – Dienstverlening

De dienstverlening van de pc dokter in Leiden en omstreken is zeer uitgebreid. Zo kunnen wij u helpen op de volgende onderdelen:

  • Complete computer of laptop reparatie. Dit gebeurt op het moment dat de pc gecrasht is
  • Virussen verwijderen van de pc
  • Internet- en netwerkproblemen oplossen
  • Onderhoudsbeurten
  • Software-installaties
  • Computerbeveiliging
  • Herinstallatie van programma’s
  • enzovoorts

Daarnaast beschikt de pc dokter SAM over webdesigners en online marketeers. Wilt u een nieuwe website of zichtbaar zijn op de zoekmachines. U weet bij wie u hiervoor moet zijn. Al met al is onze dienstverlening veelomvattend en kunnen we u helpen op meerdere fronten

Een computer laten maken of een laptop laten maken doet u bij SAM in Leiden, wij zijn graag uw pc dokter!

Waarom u voor SAM in Leiden moet kiezen

Zoals net genoemd bieden wij u de laagste prijs met €5,- per kwartier. Wij maken pc reparaties betaalbaar voor iedereen. Daarnaast hanteren wij het: ‘No Cure No Pay’-Principe. Kunnen wij uw pc niet maken. Betaalt u niets. Bij SAM, de allround dokter, weet u waar u aan toe bent. Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast kunt u genieten van enkele kernwaarden die in onze dagelijkse dienstverlening naar voren komen. De eerste is snelheid. Als de pc bij ons binnen is herstellen wij deze zo snel mogelijk. De tweede is kwaliteit. Als wij een probleem hebben opgelost, zal de desbetreffende pc het weer voor lange tijd doen. Ons personeel met jarenlange ervaring en expertise zal hiervoor gaan zorgen. De derde kernwaarde is service. Uw wensen staan altijd centraal in onze dienstverlening.

Profiteer mee van de goedkoopste dokter in Leiden op het gebied van pc reparatie.

SAM IT Services helpt u verder

Heeft u de keuze kunnen maken voor de pc dokter in Leiden? Onze specialisten zitten voor u klaar en willen graag uw pc repareren. U heeft de keuze uit drie opties:

1: Uw defecte pc langs brengen naar ons kantoor.
2: Gebruik maken van de ophaal service. Voor €20,- halen we de pc bij u op en brengen deze na de reparatie weer terug.
3: Pc hulp aan huis, €20,- voorrijdkosten. Meer als 10 kilometer = opslag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 071-2032464 . Maandag tot en met vrijdags van 09:00-18:00 kunt u ons bereiken. Wij hopen u snel te mogen helpen.

Pc dokter | Leiden | SAM IT Services | Goedkoopste specialist