Meer laptop voor minder!
Home | Lenovo

Filters

Merken

No data was found

Lenovo Thinkpad refurbished

Met een Lenovo Thinkpad refurbished model krijgt u een laptop van hoge kwaliteit. Tegenwoordig zijn de Lenovo modellen niet meer uit het kantoor weg te denken. Ook als de laptop vaak onderweg wordt meegenomen zult u baat hebben bij een Lenovo Thinkpad. Bij SAM IT Services bestelt u eenvoudig een Lenovo Thinkpad refurbished laptop voor een superscherpe prijs. Lees hieronder meer over onze refurbished Lenovo laptops.

Refurbished Lenovo Thinkpad zo goed als nieuw?

Als u gaat voor een refurbished Lenovo Thinkpad dan krijgt u een laptop die net zo goed werkt als een nieuwe laptop, alleen voor een fractie van de prijs. Wanneer de laptops bij ons binnenkomen worden ze grondig schoongemaakt en controleert. Blijken er bepaalde onderdelen versleten of zijn ze aan vervanging toe? Dan zorgen wij dat er nieuwe onderdelen inkomen. Bovendien doen wij een volledige data wipe zodat de harde schijf weer als nieuw is. Een Lenovo Thinkpad refurbished is dus vele malen beter dan een standaard tweedehands laptop. U kunt weer meerdere jaren vooruit als u voor een van onze modellen kiest.

Kenmerken Lenovo Thinkpad

Lenovo Thinkpad’s, ook de refurbished modellen, zijn robuuste zakelijke laptops die alles kunnen wat een zakelijke gebruiker zou verwachten van een laptop. Buiten de functionaliteiten, de snelle processors en het ultieme gebruiksgemak, kan een (refurbished) Thinkpad ook goed tegen een stootje. Lenovo ontwerpt de Thinkpad modellen met militaire specificaties en zo worden ze ook getest. Hierdoor kunnen ze veel hebben en is het niet erg als u hem een keer laat vallen of koffie morst. Over het algemeen kan een refurbished Thinkpad dit wel hebben.

Lenovo Thinkpad refurbished kopen

Een Lenovo Thinkpad refurbished model kopen doet u natuurlijk bij SAM IT Services! Wij leveren alleen hoge kwaliteit Lenovo laptops en zorgen dat de refurbished Thinkpad werkt alsof deze helemaal nieuw is. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit. Heeft u nog vragen over de Lenovo Thinkpad refurbished modellen? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Toegevoegd!

is toegevoegd aan uw winkelmand!