Meer laptop voor minder!
Home | HP

Filters

Merken

No data was found

Refurbished HP laptops

Refurbished HP laptops koopt u bij SAM IT Services. Wij hebben vele modellen HP Elitebooks die volledig refurbished zijn. Naast Elitebooks hebben we ook Probooks en Zbooks die gemaakt zijn van hoge kwaliteit onderdelen. Het grootste gedeelte van de refurbished HP laptops zijn voorzien van een kwalitatieve Intel Core i5 of i7 processor uitgerust en hebben een SSD opslag tot maar liefst 500 GB. Alle HP refurbished modellen zijn uitgebreid nagekeken, getest, geüpdatet en schoongemaakt.

HP Elitebook refurbished

De HP Elitebook is het model voor de zakelijke markt van het HP merk. Deze laptops hebben een stevige behuizing en een morsbestendig toetsenbord, altijd handig wanneer er onhandige collega’s in de buurt zijn. Dankzij de uitstekende specificaties kunnen de HP Elitebook refurbished laptops alle dagelijkse taken uitvoeren. De meest populaire HP Elitebook refurbished laptops zijn de 840, 850 en X360. Dankzij de hoge kwaliteit onderdelen van HP kunnen de HP Elitebooks lang en intensief gebruikt worden.

De meeste refurbished HP Elitebooks zijn voorzien van een i5 of i7 Intel Processor. Hierdoor zijn de laptops geschikt voor grafische taken zoals games en videobewerking. Natuurlijk is hier niet alleen de processor belangrijk maar ook het werkgeheugen (RAM) en de eventuele videokaart (Zeker voor games). Bovendien kan het type opslag bepalen hoe snel een laptop ‘voelt’. Zo kan een SSD ervoor zorgen dat de laptop binnen de minuut gebruiksklaar is, terwijl een HDD zorgt dat het opstarten veel langer duurt. Zo zijn er verschillende factoren waar u op moet letten bij het kopen van een HP Elitebook refurbished model. Heeft u advies nodig? Dan kunt u contact opnemen met SAM IT Services.

Refurbished HP laptops oorsprong

Alle refurbished HP laptops modellen zijn gebruikt op de zakelijke markt. Dankzij de hoge eisen die vanuit de zakelijke markt worden gesteld aan de apparatuur, zijn ook de HP refurbished laptops van hoge kwaliteit. Hoogstens vindt u wat kleine gebruikssporen op de apparaten. Hierdoor kunnen de laptops nadat ze zijn gecontroleerd en eventueel gerepareerd zijn, nog minimaal 3 à 4 jaar met gemak mee. Bij goed gebruik nog veel langer.

Refurbished HP laptops kopen

Wilt u een of meerdere refurbished HP laptops kopen? Neem dan contact op met SAM IT Services. Bij ons bent u verzekerd van een volledig technisch werkende refurbished HP Elitebook. Bovendien worden alle refurbished HP laptops geleverd inclusief oplader.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Toegevoegd!

is toegevoegd aan uw winkelmand!