Home/Hoog in Google scoren

Hoog in Google scoren

Hoog in Google scoren met uw website oftewel SEO (search engine optimalization) genoemd. In het Nederlands vertaald als zoekmachine optimalisatie. Dit is niets anders als het zichtbaar worden op zoekmachines. 90% van alle internetgebruikers zoekt via zoekmachines naar producten en diensten. De meeste internetters kijken niet verder als pagina 1 op Google. Als uw site op de eerste pagina van Google terecht komt, heeft u direct meer klantbezoeken. Dit kunnen wij u garanderen.

SEO valt of staat met zoekwoorden. Wij kunnen uw site hoog laten scoren in Google voor bepaalde zoekwoorden die samenhangen met de diensten of producten die u levert. Daarom zijn de klantbezoeken die u gaat genereren ‘gerichte’ klantbezoeken’. Ze zijn op uw site gekomen omdat ze uw dienst of product nodig hebben

Samen bepalen we de zoekwoorden door middel van een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden gaan we verwerken in de content op uw site. Zo zijn er nog tal andere technische en inhoudelijke factoren die invloed hebben op het scoren van Google. SAM IT Services is de specialist op dit gebied. Op het moment dat de consument deze zoekwoorden intikt op Google komt u bovenaan te staan. U weet wat dit betekent: meer klantbezoek= meer conversie= meer omzet!

Tip

– Denk vooraf alvast na over de zoekwoorden waarop u wilt dat de bezoekers uw site vinden. Deze zoekwoorden vormen de basis voor SEO.

Hoog in Google scoren door SAM IT Services

Wilt u uw website hoog in Google laten scoren door SAM IT Services. Neem dan contact op met 071-2032464 . Wij zijn dagelijks bereikbaar(maandag tot en met vrijdag) van 09:00-18:00. Tarieven voor het hoger laten scoren in Google verschillen ten opzichte van de prijzen van de computer reparaties. Dit heeft te maken met het feit dat hoog in Google scoren maatwerk is en daarom elke opdracht anders is.