Home/Goedkoop computer laten maken leiden

Computer reparatie Leiden

Wilt u uw computer zo goedkoop mogelijk laten maken in de regio Leiden? Dan helpen onze deskundige u graag met uw probleem. Wij kunnen uw computer niet alleen goedkoop maken, maar daarnaast bieden wij u ook een professionele en snelle service aan.

In onze ogen zijn de prijzen voor het laten maken van computers in Leiden en omstreken te hoog. Wij proberen deze trend te verbreken door een goedkope service aan te bieden, waarbij onze deskundigheid en professionaliteit wel gewaarborgd blijft. U kunt er dus zeker van zijn dat uw computer vakkundig wordt gerepareerd. Als u zich bevind in de regio Leiden, kom dan snel bij ons kantoor langs om uw computer goedkoop en snel te laten maken. U kunt zonder een afspraak te maken langskomen bij ons kantoor op Perzikweg 11.

Waarom wij de goedkoopste zijn

Als uw computer defect is of een probleem heeft, wilt u deze natuurlijk professioneel en goedkoop laten maken. Wij hanteren een prijs van maar €5,- per kwartier, hiermee is SAM IT Services de goedkoopste in Leiden en omstreken. Daarnaast hoeft u, als wij uw computer niet kunnen maken, niks te betalen.

Wij zijn niet alleen de goedkoopste door ons lage tarief, maar ook omdat wij geen onderzoekskosten in rekening brengen. Als wij uw laptop ontvangen, heeft u nog geen betalingsverplichting. Voordat wij een prijs kunnen vaststellen moeten wij het probleem vaststellen. Wanneer wij dit hebben gedaan zullen wij u bellen en met u de volgende punten doornemen. Wij leggen u tijdens deze stap uit wat het probleem precies is, hoelang het ongeveer zal duren om uw probleem op te lossen en hoeveel het zal kosten om het probleem te maken. Als u de geschatte prijs niet goedkoop genoeg vindt kunt u kiezen om het probleem niet te laten maken en kunt u uw computer ophalen bij ons kantoor in Leiden. U betaald dan niks! Door deze service kunt u er zeker van zijn dat u niet voor verrassingen met betrekking tot hoge rekeningen zal komen te staan.

Onze diensten

Bij SAM IT Services kunt u terecht voor het goedkoop laten maken van veel verschillende problemen. Als u op zoek bent naar: computer reparaties, het verwijderen van virussen, het opschonen van uw computer of dergelijke reparaties, kunt u bij ons terecht. Naast deze diensten maken wij ook websites en kunnen wij u helpen met uw online marketing beleid.

Contact

Wanneer u gebruik wilt maken van onze goedkope service om uw computer te laten maken kunt u uw computer of laptop afgeven bij ons kantoor in Leiden op de Perzikweg 11. Ook kunt u voor vragen over het goedkoop laten maken van uw computer contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Telefoonnummer: 071-744 01 60

E-mail: Info@sam-it-services.nl