Meer laptop voor minder!
Home | Dell

Filters

Merken

No data was found

Dell refurbished laptops

Dell refurbished laptops zijn modellen die vooral op de zakelijke markt gericht zijn. Door te kiezen voor een van deze modellen kunt u profiteren van de hoge eisen die het bedrijfsleven aan de laptops stelt. Bij SAM IT Services hebben we diverse Dell refurbished laptop modellen beschikbaar, van kleine modellen van 12 inch tot en met modellen van 15,6 inch. Wilt u meer weten over de Dell refurbished modellen? Lees dan hieronder verder.

Waarom een Dell refurbished laptop kopen?

Sinds de oprichting van Dell richten zij zich al op de zakelijke markt. Hierdoor zult u dus niet zo snel een laptop van Dell tegenkomen bij elektronicazaken. Door grote partijen te leveren aan bedrijven kan Dell de prijs van de producten drukken. Dit maakt het aantrekkelijker voor zakelijke inkopers omdat zij hoge kwaliteit krijgen voor een scherpe prijs. Doordat de Dell laptops door bedrijven worden gekocht, worden deze vaak na hun financiële levensduur afgeschreven en weer verkocht. Zo komen er Dell refurbished laptops. Ondanks dat de laptops worden afgeschreven door het bedrijfsleven, zegt dit eigenlijk niks over hun staat. Doorgaans zijn ze nog zeer goed te gebruiken voor meerdere jaren.

Dell refurbished: Getest, Schoongemaakt, Geüpdatet

Onze Dell refurbished laptops zijn allemaal getest, schoongemaakt en geüpdatet. Tijdens het testen wordt er gekeken of alles nog goed werkt en of er geen onderdelen versleten zijn. Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Dan worden deze vervangen door nieuwe onderdelen. Bovendien wordt het interne geheugen helemaal opgeschoond en krijgt de software direct een update. U bent dus verzekerd van een goed werkende laptop als u gaat voor een van onze Dell refurbished laptops.

Refurbished Dell laptop kopen bij SAM IT Services

Dell refurbished laptops kopen doet u natuurlijk bij SAM IT Services. Dell staat al jaren bekend als een merk dat hoge kwaliteit laptops maakt voor de zakelijke markt. Ondanks dat ze voor deze markt bedoeld zijn, zijn ze ook prima te gebruiken door particulieren of scholen. Twijfelt u nog? Bekijk dan ook eens onze andere refurbished laptops zoals HP, Lenovo of Microsoft. Vragen over onze Dell refurbished laptops? Neem dan contact met ons op!

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Toegevoegd!

is toegevoegd aan uw winkelmand!