Home/Computerbeveiliging

Computerbeveiliging

De beveiliging van een computer is van essentieel belang voor het functioneren van de computer. Er bestaan een hoop virussen die uw computer willen beschadigen. Ook is er een hoop software op het internet dat kwaad doet aan elke pc waar het mee in aanraking komt. SAM IT Services helpt dagelijks in het beveiligen van computers. Wij kunnen voor u de beveiliging van de computer of orde stellen. Dit doen we door:

  • Het verwijderen van ongewenste software
  • Virussen verwijderen van de pc
  • Het installeren van antivirus software
  • Het installeren van antispyware software
  • De firewall instellingen optimaliseren

Na deze acties is de computer volledig beschermt en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestanden.

Tips

– Kijk maandelijks of uw beveiliging op orde is. Check uw virusscanner, misschien is deze verouderd of werkt hij niet meer naar behoren. Check uw firewall instellingen, kijk goed of de beveiligingsinstellingen niet te laag staan.

Computer/Laptop langsbrengen of ophalen
Wilt u de beveiliging door ons op orde laten zetten. Kom uw computer of laptop dan langsbrengen op de Perzikweg 11, 2321 DG Leiden. Ophalen en afleveren van de computer bij u thuis is mogelijk. De prijs hiervoor bedraagt €20,-. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 071-2032464 . Wij zijn dagelijks geopend(maandag tot en met vrijdag) van 09:00-18:00.