Home/Computer reparatie Voorschoten

Computer reparatie Voorschoten

Met computer reparatie Voorschoten zorgt u ervoor dat u goedkoop uw pc of laptop weer aan de praat krijgt. Wij repareren computers voor Windows en Apple. En daarin zijn we de goedkoopste van de regio. Voor € per kwartier kunt u de computer reparatie in Voorschoten laten uitvoeren. Hierdoor zijn we zeer goedkoop ten opzichte van andere pc hulp en service bedrijven.

Neem daarom contact met ons op en ontvang goedkope en degelijke computer reparatie in Voorschoten.

Onze werkwijze

U kunt uw laptop of desktop bij ons op kantoor brengen. Een van de specialisten van SAM IT Services Voorschoten neemt uw apparaat dan onder handen en overlegt met u welk probleem er opgelost moet worden. We kunnen ieder probleem oplossen. Vervolgens zullen we nagaan wat de oorzaak van het probleem is en welke computer reparatie er voor nodig is om het te verhelpen. Wanneer er geconstateerd is wat er voor nodig is wordt er een tijdsberekening gemaakt en kunt u bepalen of u akkoord gaat met het laten maken van uw machine. Wanneer u instemt gaat een pc expert over tot het repareren van de computer. Nadat het systeem is gerepareert kunt u het weer afhalen op kantoor. Neem contact met ons op indien u computer reparatie in Voorschoten wenst.

Computer problemen oplossen

De problemen die we oplossen zijn zeer uiteenlopend tijdens een computer reparatie Voorschoten. Een computer kan door de tijd heen steeds trager lopen. Maar ook frequente computercrashes kunnen het gevolg zijn van langdurig gebruik zonder onderhoud. Wanneer u veel gebruik maakt van het internet en e-mailservices kan het zijn dat er malware, zoals virussen, trojans en adware uw pc of laptop binnen zijn geslopen. Naast het feit dat deze indringende software de privacy schenden kunnen ze op andere manieren erg vervelend zijn. Ze kunnen gevoelige informatie doorspelen, ongewenste veranderingen aanbrengen in het computersysteem of zelfs bestanden vernietigen zonder uw toestemming. Des te meer reden om een check uit te laten voeren om erachter te komen of u baat hebt bij computer reparatie in Voorschoten.

Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt die u regelmatig laat doen kan ervoor zorgen dat u niet uw bestanden verliest en u uw computer niet hoeft te laten repareren in Voorschoten. Daarbij controleren wij Windows of Mac op fouten en werken wij deze zonodig bij. We checken of drivers up-to-date zijn en voorzien andere software van de nodige updates. Verder verwijderen we ongewenste software en toolbars. Virussen en andere malware worden verwijdert en overige bestanden die de computer vertragen halen we weg. Daarnaast kunnen andere aan onderhoud gerelateerde werkzaamheden op verzoek worden uitgevoerd als computer reparatie.

Veiligheidsmaatregelen

Om helemaal zeker te zijn dat uw bestanden en uw pc in tact blijven is door veiligheidsmaatregelen te treffen. Zo kunt u bij ons een back-up laten maken van uw waardevolle gegevens. Ingeval een crash of een computervirus de toegankelijkheid naar uw harde schijf onmogelijk maakt hebt u altijd nog een kopie achter de hand. Dergelijk verlies kan soms niet door computer reparatie in Voorschoten worden voorkomen wat voorkomen beter maakt dan genezen. Voordat u een back-up laat maken kan de harde schijf worden vrij gemaakt van alle overbodige bestanden. Vervolgens kan de beveiliging worden aangescherpt door installatie en activatie van een virusscanner, firewall en andere nuttige software.

Wenst u dergelijke service of computer reparatie Voorschoten? Neem dan contact met ons op of kom langs op kantoor.

SAM IT Services
krijgt een gemiddelde
beoordeling van 8.1 ,
gebaseerd op 144
Klantbeoordelingen.


Werkgebieden