Home/Computer reparatie Katwijk

Computer reparatie Katwijk

Heeft uw computer last van kwalen als crashes en trage laadtijden? Onze goedkope computer reparatie dienst voor Katwijk kan dit probleem oplossen. Bij SAM IT Services kunt u uw laptop of pc laten maken tegen een aantrekkelijk tarief. We vragen €5 per kwartier wat betrekkelijk goedkoop is en €20 voor het eventuele afhalen en bezorgen van uw systeem.

Werkwijze: voordat we uw computer repareren vragen we u eerst om het apparaat in kwestie bij ons af te leveren. Wilt u Hierna kunnen we een onderzoek uitvoeren en bepalen wat het euvel is en wat de reparatie van uw desktop pc of laptop zal kosten. Dan kunt u beslissen of u dit wilt.

Wenst een oplossing voor uw probleem? Laat ons de computer reparatie in Katwijk voor u verzorgen.

Onderhouden van een computer

Wanneer uw computer lijdt onder crashes en trage verwerking van opdrachten is computer reparatie in Katwijk in de vorm van een onderhoudsbeurt wat voor u. Over een lange periode stapelen onnodige programma’s en kleine systeemfouten zich op waardoor vertraging van uw pc en laptop optreedt.

Door de hard disk op te ruimen en te defragmenteren kunnen processen weer sneller uitgevoerd worden. In het uiterste geval is een herinstallatie van het besturingssysteem (Bijvoorbeeld Windows of Mac) te overwegen. Daarbij kan een specialist een back-up voor u laten maken. Op die manier hebt u met onze goedkope computer reparatie in Katwijk weer een functionerend systeem.

Veilig internetten in Katwijk

De veiligheid van een computer kan op de lange duur worden ondermijnt. Computer reparatie in Katwijk kan veiligheidsproblemen oplossen. Doorgaans accumuleren laptops en pc’s malware, zoals virussen en reclame software, die op de achtergrond actief zijn en processen vertragen of bestanden beschadigen. Ook privacy gevoelige informatie of zakelijke gegevens kunnen gestolen worden.

SAM IT Services Katwijk zorgt ervoor dat uw beveiliging up-to-date is en blijft. Een deskundige kan malware verwijderen, uw firewall correct instellen en een virusscanner installeren. Zo kun u veilig het web op.

Wilt u ook met een gerust hart het internet op? Met de pc hulp en computer reparatie services die wij leveren kan dat zeker.

SAM IT Services
krijgt een gemiddelde
beoordeling van 8.1 ,
gebaseerd op 144
Klantbeoordelingen.


Werkgebieden