Home/Computer opschonen Leiden

Computer opschonen Leiden.

SAM IT Services is gespecialiseerd in het opschonen van computers in de regio Leiden. Heeft u dus last van een langzame computer of laptop neem dan direct contact met ons op en dan wij schonen uw computer snel en professioneel voor u op.

Waarom moet ik mij computer opschonen?

Is uw computer langzaam en heeft u deze nooit of lang geleden opgeschoond? Dan is het tijd om uw computer te komen opschonen. U vraagt zich wellicht af waarom u uw computer zou moeten opschonen. Wanneer u uw computer niet regelmatig opgeschoond wordt dan zal deze langzamer worden en heeft deze een verhoogd risico op crashen. Om dit tegen te gaan kunnen onze deskundige uw computer opschonen tegen het laagste tarief van Leiden met slechts €5,- per kwartier. Er zijn veel verschillende oorzaken te benoemen waardoor uw computer langzaam zou kunnen zijn. Wellicht draait uw computer te veel onnodige programma’s of heeft uw computer bepaalde virussen opgelopen. De experts van SAM IT Services kunnen uw probleem snel vaststellen, zodat we snel kunnen beginnen met het opschonen van uw computer.

Naast uw computer opschonen bieden wij u nog andere computer gerelateerde diensten aan, zoals complete computer reparaties, computerbeveiliging, het maken van websites en zelfs online marketing diensten.

Waarom moet ik kiezen voor SAM IT Services voor het opschonen van mijn computer?

SAM IT Services is de specialist in het opschonen van computers in Leiden. Wanneer wij uw computer ontvangen, zullen wij uw computer onderzoeken voor wij beginnen met het opschonen van uw computer. Na het onderzoek nemen wij contact met u op om u te laten weten wat het probleem is en hoeveel het zal gaan kosten om uw computer op te schonen. Als u akkoord gaat met de prijs gaan wij direct aan de slag met het opschonen van uw computer.

Wanneer wij uw computer hebben opgeschoond, nemen wij contact met u op zodat u uw computer kan ophalen bij ons kantoor. U betaald voor het opschonen van uw computer niet alleen het laagste tarief in de regio Leiden, maar hoeft u ook geen onderzoekskosten te betalen. Wanneer wij uw probleem niet zouden kunnen oplossen dan hoeft u niks te betalen en kunt u uw computer bij ons kantoor ophalen.

Als u niet de mogelijkheid heeft om uw computer af te leven bij ons kantoor in Leiden, kunt u gebruik maken van onze ophaal en wegbreng service. Wij bieden deze service aan voor € 20,- in de omgeving Leiden. Zodat wij uw computer ook kunnen opschonen zelfs wanneer u geen tijd heeft om deze af te leveren bij ons kantoor.

Contact

Heeft u last van een trage computer? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Leiden, zodat wij uw computer kunnen opschonen. U kunt zonder afspraak te maken langskomen bij ons kantoor in Leiden op de Perzikweg 11. Heeft u nog vragen heeft over het opschonen van uw computer? Bel dan naar: 071-2032464 of mail naar info@sam-it-services.nl.