Meer laptop voor minder!
Home | Acer

Filters

Merken

No data was found

Refurbished Acer laptops

Op zoek naar refurbished Acer laptops? Bij SAM IT Services vindt u diverse modellen van dit merkt zoals de Acer Travelmate TMP455 en Acer Travelmate P648. Wilt u meer weten over de refurbished laptops van Acer? Lees dan hieronder verder of bekijk de laptops direct.

Refurbished Acer laptops

De refurbished Acer Travelmate laptops zijn bekend door hun uitstekende balans tussen prestaties en efficiëntie. Doordat deze betrouwbare en krachtige laptops elke last aankunnen, zijn ze uitermate geschikt voor zakelijk maar ook voor thuisgebruik. Zowel de Travelmate TMP455 als de P648 zijn veelgevraagde modellen binnen ons refurbished assortiment. De refurbished Travelmate P648 is dé ultieme zakelijke laptop. Dit komt door zijn ongekende prestaties, ultieme beheermogelijkheden en diverse beveiligingsvoorzieningen. Daarnaast is de laptop licht maar heeft het toch een sterke behuizing die gemaakt is van koolstofvezel en een legering van magnesium en aluminium. Ook de refurbished Travelmate TMP455 is een uitstekende laptop die voor de gebruikelijke zakelijke doeleinden gebruikt kan worden.

Refurbished Acer kopen

Een refurbished Acer kopen doet u natuurlijk bij SAM IT Services. Zo hebben wij de meest gevraagde refurbished Travelmate TMP455 en P648 van Acer. Heeft u vragen over deze modellen of over andere refurbished laptops? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Toegevoegd!

is toegevoegd aan uw winkelmand!