Image-34.png
Image-35.png
fast-delivery@2x.png

Gratis levering

Voor alles boven €100,-

exchange

90 dagen

Niet tevreden? geld terug!

credit-card (1)

Veilig betalen

100% beveiligde omgeving

chat

Vragen?

Chat nu met ons

Meer laptop
Voor minder!

Winkelen

Direct winkelen

Filter

Refurbished Acer en Panasonic laptops

Op zoek naar refurbished Acer of Panasonic laptops? Bij SAM IT Services vindt u diverse modellen van deze merken zoals de Acer Travelmate TMP455, Acer Travelmate P648 en de Panasonic Toughbook CF31 en Panasonic Toughbook CF19. Wilt u meer weten over de refurbished laptops van Acer en Panasonic? Lees dan hieronder verder of bekijk de laptops direct.

Refurbished Acer laptops

De refurbished Acer Travelmate laptops zijn bekend door hun uitstekende balans tussen prestaties en efficiëntie. Doordat deze betrouwbare en krachtige laptops elke last aankunnen, zijn ze uitermate geschikt voor zakelijk maar ook voor thuisgebruik. Zowel de Travelmate TMP455 als de P648 zijn veelgevraagde modellen binnen ons refurbished assortiment. De refurbished Travelmate P648 is dé ultieme zakelijke laptop. Dit komt door zijn ongekende prestaties, ultieme beheermogelijkheden en diverse beveiligingsvoorzieningen. Daarnaast is de laptop licht maar heeft het toch een sterke behuizing die gemaakt is van koolstofvezel en een legering van magnesium en aluminium. Ook de refurbished Travelmate TMP455 is een uitstekende laptop die voor de gebruikelijke zakelijke doeleinden gebruikt kan worden.

Refurbished Panasonic laptops

De refurbished Panasonic toughbooks zoals de CF 31 en CF 19 zijn robuuste laptops. De refurbished toughbooks zijn net als de nieuwe varianten stof-, water- en schokbestendig en bestand tegen valpartijen tot een hoogte van 180 cm. Bovendien werken ze ook nog steeds goed bij extreem lage en hoge temperaturen. Het weer of andere invloeden zijn dus geen probleem voor het gebruik van deze refurbished laptops. Het maakt de modellen ideaal voor mobiele medewerkers.

Refurbished Acer en Panasonic kopen

Een refurbished Acer en Panasonic kopen doet u natuurlijk bij SAM IT Services. Zo hebben wij de meest gevraagde refurbished Travelmate TMP455 en P648 van Acer maar ook de refurbished Panasonic Toughbook CF31 of CF19. Heeft u vragen over deze modellen of over andere refurbished laptops? Neem dan contact met ons op.

Inloggen

Heb je al een acount?
Log hier in.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Registreren

Heb je nog geen account?
Maak hier een account aan!

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.