Sterren score topmobile
Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!
Altijd 2 jaar garantie
Getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
  • Vóór 16:00 besteld,  morgen in gebruik!
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Alle producten getest en gekeurd door SAM IT Specialisten
Inloggen
Google en Facebook balken
Vind in 3 minuten
hét koopje voor jou!

De passende laptop, pc of tablet vinden kan moeilijk zijn. We helpen je op weg!

0,-2499,-
We helpen je verder tekstballon

Goedemorgen!

Wij zijn op zoek naar 20
refurbished laptops voor ons kantoor.
Kunt u ons verder helpen?

Goedemorgen.

Absoluut! Waar wilt u de laptops
voor gebruiken? We geven u
graag een aantal suggesties.

Bij SAM IT Services draait het om het
leveren van de beste service:

Advies van opgeleide experts

App gemakkelijk met ons.

90 dagen uitproberen

Niet tevreden? Geld terug!

Vóór 16:00 besteld, morgen in gebruik!

Ook in weekenden

Refurbished laptops kopen? Ontdek hier de laagste prijzen!

Échte experts op het gebied van laptops

Hoe wordt een laptop refurbished?

De term ‘Refurbished’ hoor je steeds vaker voorkomen. Je zal het misschiel wel…

Meer over refurbished

6 redenen waarom je voor refurbished moet kiezen

Ben jij iemand die altijd het nieuwste van het…

Meer informatie

Alleen kwalitatieve merken

Van HP tot Apple. Bij SAM IT leveren we alleen producten van de beste merken. Elk van onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en getest door SAM IT specialisten. Benieuwd naar de apparaten die wij in huis hebben? Klik op een van de merken en ontdek ons assortiment!

Blauw HP logo
Regenboogkleurig Apple logo
Rood Toshiba logo
Blauw Dell logo

Betaalbare refurbished laptops en desktops

Zoek je refurbished laptops, desktops en andere computers, omdat je op zoek bent naar een goedkope tussenoplossing? SAM IT Services biedt een betaalbaar alternatief op tweedehands laptops en computers of gloednieuwe apparaten. Zo heb je de betrouwbaarheid van nieuwe IT-apparaten en de kosten als van een tweedehands product.

Wat is refurbished precies?

Indien je niet bekend bent met de term ‘refurbished’, dan hier een korte uitleg. Een refurbished laptop, scherm of een refurbished pc betekent dat zulke apparaten van een vorige eigenaar zijn overgenomen en opgeknapt. Vaak bevinden deze refurbished producten nog in uitstekende staat. Ze kunnen kort gebruikt zijn waarna de vorige gebruiker is overgestapt naar een ander model of een ander merk. Misschien beviel deze uitvoering niet en was het niet mogelijk om de computer terug te brengen in de winkel. In andere gevallen zat er een kleine productiefout in het product. Een onderdeel is kapot, maar de rest is nog gloednieuw. Zonde dus om dat zomaar weg te gooien! Zulke laptops en tablets worden overgenomen en opgelapt. Het mankement wordt vervangen met een nieuw onderdeel en feitelijk heb je dan weer hetzelfde splinternieuwe apparaat, maar officieel mag je dat dan zo niet noemen. Vandaar de naam ‘refurbished’. Het betekent letterlijk ‘gerenoveerd’ of ‘gereviseerd’, maar omdat je dan al gauw aan andere zaken denkt dan aan pc’s, laptops en andere computers is er voor dit woord gekozen.

Wat zijn de verschillen tussen refurbished en tweedehands?

Officieel gezien zijn refurbished, macbooks, laptops en desktops tweedehands producten. Het klopt, deze producten hebben een vorige eigenaar gehad, maar praktisch gezien bestaan er enorme verschillen tussen deze twee termen. Bij een refurbished computer zijn alle onbruikbare onderdelen vervangen met nieuwe. En niet alleen dat. Voordat het verkocht wordt is het apparaat eerst opengemaakt en intern helemaal schoon gemaakt. Het wordt dus opgeleverd alsof het vers uit de fabriek komt. Daarnaast is het gebruik vóórdat het werd gerefurbished meestal ook aanzienlijk korter. Als een pas aangeschaft product één niet werkend onderdeel blijkt te bevatten wat niet door een leek eventjes vervangen kan worden, wordt de laptop of monitor of wat dan ook weer terug naar de fabriek gestuurd en kan je een andere werkende opgestuurd krijgen. De pc of tablet die is ingeleverd vanwege een defect kan dan tot een refurbished product gemaakt worden waardoor het alsnog op de markt aangeboden kan worden. Zoals je ziet is een refurbished laptop dus niet hetzelfde als een totaal versleten tweedehands laptop die misschien nog maar een paar jaartjes te gaan heeft. Het zijn volwaardige apparaten die eigenlijk heel duurzaam zijn. In feite is dit een bijzonder milieuvriendelijke oplossing, omdat refurbished pc’s zodoende een tweede kans krijgen en niet worden weggegooid.

Opgeknapt en opgelapt met de hoogste kwaliteit

Een refurbished desktop, macbook of laptop krijgt een flinke opknapbeurt voordat wij het verkopen. Slecht werkende accu’s worden vervangen, de harde schijf van de vorige eigenaar wordt gewist van alle privé-data, het besturingssysteem wordt opnieuw geïnstalleerd en andere onderdelen worden geïnspecteerd en eventueel vervangen. De belangrijkste onderdelen waar naar gekeken wordt zijn de batterij, het werkgeheugen en een nieuwe installatie van het besturingssysteem. Zodoende kan je refurbished laptop of desktop weer voor lange tijd mee. Je kan hiermee veel besparen op de oorspronkelijke prijs. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om wel 50% reductie op de kosten te krijgen door een ongebruikte computer op te lappen.
Roze logo iDeal
Rood-Oranje logo Master Card
Blauw logo Visa
Blauw logo PayPal
Zwart-Wit logo Apple Pay
Blauw logo American Express
Blauw logo PayPal
Zwart-Wit logo Apple Pay
Blauw logo American Express
Krijg toegang tot
exclusieve
kortingen
Alleen voor jou!

Tot wel

70%

korting

Houd jij van korting?
Wij ook!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks exclusieve kortingen op alle refurbished laptops.

Bezorger met doos in blauw outfit
Bruin koekje met blauwe cirkel
Nom nom nom

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.